DURENT JE NEZAUSTAVLJIV: Finiks posle drame SRUŠIO Dalas - KD heroj Sansa! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u Teksasu pripao ekipi koju sa klupe predvodi Monti Vilijams.

DURENT JE NEZAUSTAVLJIV: Finiks posle drame SRUŠIO Dalas - KD heroj Sansa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent u prodoru

Košarkaši Finiks Sansa su savladali ekipu Dalas Maveriksa sa 130:126 u nedeljnom meču NBA lige.

Sjajan duel je odigran u Teksasu, ekipe su bile u egalu gotovo ceo susret, ali je na kraju odlučio koš Kevina Durenta na 11 sekundi do kraja, kojim je svojoj ekipi doneo prednost. Imao je Dalas šansu da izjednači, Luka Dončić je preuzeo odgovornost, ali je promašio zicer, što su Sansi iskoristili, stigli do defanzivnog skoka, a zatim i do trijumfa nakon što je Durent pogodio dva slobodna bacanja.

Upravo je Durent predvodio svoj tim do pobede, pošto je ubacio 37 poena, dok ga je odlično pratio Devin Buker, koji je ubacio poen manje.

Na drugoj strani je Luka Dončić postigao 34 poena, Kajri Irving je dodao 30, ali ni to nije bilo dovoljno za Mevse da izbegnu poraz.

Posle ovog duela, Finiks se nalazi na 4. poziciji Zapadne konferencije, sa skorom od 35 pobeda i 29 poraza, dok je Dalas na 6. mestu sa 33 trijumfa i 31 neuspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading