VUČIĆ NAKON SASTANKA SA MINISTROM UAE: Ponosan sam na prijateljstvo, partnerstvo i zajedničku viziju (FOTO)

Autor:

Vesti

05.04.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zato sam posebno zahvalan na posvećenosti UAE jačanju odnosa sa Srbijom, a pogotovo iskrenom prijatelju naše zemlje, Njegovom visočanstvu šeiku na tome što nastavlja da sa nama deli viziju uspešne, moderne i bogate Srbije koja doprinosi brzom razvoju celog regiona.

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA MINISTROM UAE: Ponosan sam na prijateljstvo, partnerstvo i zajedničku viziju (FOTO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

Nakon ovog sastanka Vučić se oglasio na Instagram profilu i istakao da je ova poseta od velike važnosti. 

- Poželeo sam srdačnu dobrodošlicu našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu. Za nas je ova poseta od najveće važnosti, ne samo zbog kontinuiteta u intenziviranju političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou, već i zbog toga što je mudra i odgovorna politika lidera Emirata pozicionirala ovu zemlju u sam vrh država bez kojih je teško ili nemoguće doneti bilo koju važniju geopolitičku odluku - piše i dodaje:

- Zato sam posebno zahvalan na posvećenosti UAE jačanju odnosa sa Srbijom, a pogotovo iskrenom prijatelju naše zemlje, Njegovom visočanstvu šeiku na tome što nastavlja da sa nama deli viziju uspešne, moderne i bogate Srbije koja doprinosi brzom razvoju celog regiona. I upravo zbog toga sam sa velikim zadovoljstvom uručio poziv Njegovom visočanstvu da nam učini ogromnu čast i poseti Srbiju, ovoga puta kao predsednik UAE i uvek poštovani prijatelj - piše predsednik i završava:

 

- Ponosan sam na ovo prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju razvoja naše zemlje, regiona i sveta - zaključio je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (79)

Loading
Ena

05.04.2023 15:23

Zahvaljujući Vučiću imamo izuzetno dpbru i plodonosnu saradnju sa UAE

Sanja

05.04.2023 15:23

Srbija u Emiratima ima pravog prijatelja.

Ana

05.04.2023 15:26

Odlična međunarodna saradnja sa ministrom UAE i predsednikom Srbije je od velike važnosti za našu državu.

Jela

05.04.2023 15:28

Srbija se postepeno pozicionira kao regionalni lider u političkom, ekonomskom i kulturnom smislu.