GROBARI, ŠTA KAŽETE NA OVO? Fenomenalna vest za Partizan posle plasmana u top 8 Evrolige!

Autor:

Sport

08.04.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostvarili cilj - stiže zaslužena nagrada.

GROBARI, ŠTA KAŽETE NA OVO? Fenomenalna vest za Partizan posle plasmana u top 8 Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana trijumfom nad Monakom rezultatom 88:84 osigurali su plasman u top 8 Evrolige, a pored ostvarenja rezultatskog cilja, crno-beli su dobro popunili kasu kluba iz Humske.

Naime, "parni valjak" je već obezbedio milionsku zaradu prolaskom među osam najboljih, a do kraja regularnog dela sezone moći će da je i uveća utakmicom protiv Panatinaikosa u Štark areni.

Konkretna suma zavisi od konačnog plasmana Partizana u regularnom delu takmičenja, a u igri su pozicije od pet do sedam.

Ukoliko bude sedmi, od Evrolige će zaraditi 584.466 evra (u protekloj sezoni je bilo 500.000) i to je najmanje koliko će moći da zaradi.

Ako, u zavisnosti od raspleta, završi kao šesti dobiće 645.112 evra, dok bi visoko peto mesto donelo 703.759 evra.

Takođe, na osnovu činjenice da su zabeležili 19 pobeda crno-beli su prihodovali preko 700 hiljada evropskih novčanica, preciznije 712.500.

Sve nabrojano ne uključuje ogroman prihod od prodaje ulaznica, budući da je naša najveća dvorana gotovo uvek bila ispunjena, a nema dileme da će tako biti i na Veliki petak, kada u Beograd stiže PAO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading