KAKO SADA U TOP 8? Veleobrt posle meča Monako - Partizan!

Autor:

Sport

09.04.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli podigli veliku buru u Francuskoj.

KAKO SADA U TOP 8? Veleobrt posle meča Monako - Partizan!

Foto: Twitter/Printscreen/Turkish Airlines Euroleague

Slavlje igrača Partizana sa grobarima u Monaku

Francuski mediji sa zebnljom pišu o mogućnošću da se u top 8 Evrolige susretnu Monako i Partizan, a prekoret je nastao posle pobede crno-belih u kneževini - 88:84.

 

 

Pored sjajne atmosfere koju prave grobari, "parni valjak" je pokazao da ume da slavi i na gostovanjima, pa je tako savladao, između ostalih, Fener, Efes, Žalgiris, mada je naša najveća dvorana ogromna prednost.

- Bez obzira što će Monako imati prednost domaćeg terena, problem je Arena u Beogradu. To je najgore mesto za gostovanje u Evroligi - tvrdi L'Ekip.

Prema njihovim proračunima, za Monako bi bilo najbolje da se u plej-ofu sastanu sa Fenerbahčeom, jer veruju da tu imaju najveće šanse

Ostali mediji tvrde da nikome neće biti lako da igra protiv Partizana, zbog činjenice da na klupi crno-belih sedi Željko Obradović.

Klub iz Humske će ime protivnika saznati narednog petka, kada se završava regularan deo evroligaške sezone, a analizu Nikole Lončara možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading