NADA GROBARA TINJA: Pitali su Željka o F4 Evrolige, trener Partizana odgovorio KAO IZ TOPA!

Autor:

Sport

08.04.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" i u kneževini pokazao da može da parira bilo kom rivalu na "starom kontinentu".

NADA GROBARA TINJA: Pitali su Željka o F4 Evrolige, trener Partizana odgovorio KAO IZ TOPA!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović pokušao je da malo spusti euforiju koja se stvorila među grobarima nakon ostvarenja cilja - plasmana u top 8 Evrolige.

Posle pobede u Monaku (88:84), kojom je overena viza za doigravanje, trofejni stručnjak je tokom konferencije za medije upitan o plasmanu na F4 elitnog takmičenja.

Prerano je za to. Da vidimo gde ćemo biti i šta ćemo biti... - oprezno je prokomentarisao Žoc potencijalnu reprizu 2010. godine.

 

 

Obradović je najavio veliku borbu tokom top 8 faze, bez obzira na protivnika.

Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćemo na nivou na kojem smo već bili - naveo je kormilar "parnog valjka".

Čestitku Partizanu na istorijskom uspehu čestitali su bivši igrači, Bogdan Bogdanović i Brajan Angola, a crno-beli će regularan deo sezone zatvoriti utakmicom protiv Panatinaikosa, sledećeg petka u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading