INTERNET SE USIJAO OD PROSLAVE TOP 8: Javili se ZABORAVLJENI AS Partizana i veliki ljubimac grobara - TO JE TO! (FOTO)

Autor:

Sport

08.04.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli "overili" vizu za doigravanje u kneževini, nekadašnji igrači izrazili svoje oduševljenje putem društvenih mreža.

INTERNET SE USIJAO OD PROSLAVE TOP 8: Javili se ZABORAVLJENI AS Partizana i veliki ljubimac grobara - TO JE TO! (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Dante Egzum na meču Monako - Partizan

Košarkaši Partizana trijumfom u Monaku (88:84) ostvarili su san grobara o plasmanu u top 8 Evrolige, a čestitke pljušte sa svih strana. Između ostalih, javio se bivši, pomalo zaboravljeni as crno-belih, Brajan Angola koji je u Beogradu igrao tokom 2020. godine.

- To je ta utakmica - naveo je reprezentativac Kolumbije na Tviteru, podelivši uz to crno-bela srca, a njegov post komentarisale su brojne pristalice "parnog valjka".

 

 

Podvig svog bivšeg kluba pozdravio je i mljenik grobara Bogdan Bogdanović, čija Atlanta je u noći između petka i subote poražena od Filadelfije posle produžetka, koji se oglasio preko Instagrama.

- Plej-of!!! - naveo je sjajni šuter.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan čestitao Partizanu, pa ubacio devet poena "fili"

Partizan će u poslednjem kolu regularnog dela sezone ugostiti Panatinaikos u Štark areni, a simbolično je da je okršaj srpskog i grčkog giganta zakazan na Veliki petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading