GROBARSKA ŽURKA U MONTE KARLU: Spektakularna proslava igrača i navijača Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

00:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče za crno-belu porodicu.

GROBARSKA ŽURKA U MONTE KARLU: Spektakularna proslava igrača i navijača Partizana! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Turkish Airlines Euroleague

Slavlje igrača Partizana sa grobarima u Monaku

Košarkaši Partizana, kolo pre kraja regularnog dela takmičenja, obezbedili su plasman u top 8 Evrolige, a nakon trijumfa u Monaku (88:84) imali su sjajnu proslavu podviga sa grobarima.

Sa tribina se orila čuvena pesma, a igrači su umali da se poraduju činjenici da su potvrdili prolaz među osam najboljih na "starom kontinentu".

- Partizan i samo Partizan, najbolji je on, on je šampion - orilo se dvoranom u Monte Karlu, a snimak proslave podelila je i Evroliga na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

 

Kasnije tokom večeri, grobari su pozvali svoje miljenike da se još jednom vrate na parket, što su oni i učinili, a evo kako je to izgledalo.

 

 

Delirijum u hali nastao je i nešto ranije, posle trojke Kevina Pantera za 84:80, a taj momenat se ispostavio kao preloman.

 

 

Podsetimo, "parni valjak" u poslednjoj, 34. rundi, dočekuje Panatinaikos u Štark areni, a sigurno je da će grobari napraviti pravu slavljeničku atmosferu uoči doigravanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading