GLUMILI PRESRETAČE, A ODAVNO POZNATI POLICIJI: Evo za šta su osuđivana braća koja su pijana pod rotacijom jurila za građanima

Autor:

Hronika

09.04.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je juče oko 18 časova zaustavila vozilo BMW na kojem su se nalazili uključeni blinker, a za volanom se nalazio Uroš, dok je na suvozačevom mestu bio Nemanja.

GLUMILI PRESRETAČE, A ODAVNO POZNATI POLICIJI: Evo za šta su osuđivana braća koja su pijana pod rotacijom jurila za građanima

Foto: Printscreen

Dva brata Uroš M. (26) i Nemanja M. (35) uhapšeni su zbog sumnje da su u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca glumili policijske presretače, a prema nezvaničnim saznanjima, obojica su od ranije poznata policiji.

Naime, Uroš i Nemanja su ranije osuđivani zbog krivičnih dela sa drogom, a Nemanja ima i druga krivična dela u svom dosijeu, saznaje Blic.

Policija je juče oko 18 časova zaustavila vozilo BMW na kojem su se nalazili uključeni blinker, a za volanom se nalazio Uroš, dok je na suvozačevom mestu bio Nemanja. Pripadnici MUP PU Čačak uhapsili su ih zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela - lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo "BMW", dok su alkotestiranjem Uroš M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Osumnjičenima Uroš M. i Nemanja M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

PRIJAVITE SVOJ SLUČAJ

MUP apelovao da se jave svi građani koji su bili žrtve prevare ova dva brata.

- Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu apelujemo na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici - navode iz MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading