ČETIRI DANA SE KRIO! Evo gde je uhapšen Uroš Pašajlić, OTAC IZ PAKLA!

Autor:

Hronika

28.03.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pašajlić je uhapšen posle četiri dana potrage.

ČETIRI DANA SE KRIO! Evo gde je uhapšen Uroš Pašajlić, OTAC IZ PAKLA!

Foto: Facebook

Uroš Pašajlić (38), osumnjičen da je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, uhapšen je danas posle četiri dana potrage.

Kako Kurir saznaje, uhapšen je u jednom stanu na Karaburmi, gde se krio.

Podsećamo, oca zlotvora prijavila je Ivana L. (46) koja je otkrila nezapamćeno zverstvo na Zvezdari da njen emotivni partner Uroš (38) drži svoju ćerku L. P. (8) pet godina zatočenu u kadi u stanu.

Uroševa devojka Ivana L. (46) došla je, naime, u policijsku stanicu i pijavila da ju je on pretukao, a tom prilikom je otkrila i da Uroš Pašajlić zlostavljava i zanemaruje svoje dete.

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da godinama nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading