SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN! Panatinaikos doživeo TEŽAK UDARAC uoči meča u Beogradu!

Autor:

Sport

09.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajnu sezonu igra grčki velikan, a rezultatska kriza produbljena je novim porazom u nacionalnom prvenstvu.

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN! Panatinaikos doživeo TEŽAK UDARAC uoči meča u Beogradu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Odavno se nije desilo da Panatinaikos izgubi šest mečeva u domaćem prvenstvu, a posle najnovijeg neuspeha od Peristerija (89:96), Zeleni su došli do skora 19-6.

Ekipa koju sa klupe predvodi slavni Vasilis Spanulis očitala je lekciju grčkom velikanu, pred dolazak Partizanu u poslednjem 34. kolu Evrolige.

Ovim porazom, PAO je izjednačio neslavan rekord od pre 28 godina, kada su takođe jedini put u istoriji doživeli šest packi u regularnom delu sezone nacionalnog šampionata.

Sada su u poslednjem ligaškom kolu izgubili od Peristerija, pa će u doigravanju igrati protiv Kolososa.

Najefikasniji u timu Peristerija bio je Markus Denmon sa 22 poena, Jan Hamer je ubacio 17 koševa, Silvan Fransisko je stao na 15 poena, a Leonidas Kaselakis je dodao četiri manje. Dvocifren je bio i nekadšanji igrač Crvene zvezde Aleksa Radanov sa 10 postignutih koševa, uz šest skokova i tri asistencije za više od 23 minuta u igri.

Foto: Starsport

Dvejn Bejkon

Kod Panatinaikosa, Paris Li je blistao sa 30 poena, upola manje dao je Dvejn Bejkon, Dimitris Agravanis je ubacio poen manje, dok je dvocifren bio još Arturas Gudaitis sa 11 koševa.

Što se tiče Panatinaikosa, nisu igrali povređeni Nejt Volters, Lefteris Mancukas i Met Tomas, koji nije registrovan za grčki šampionat, ali jeste za Evroligu, pa će "grobari" moći da ga gledaju protiv Partizana u petak (20.30 časova) u Beogradskoj areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading