SJAJNA VEST ZA PARTIZAN! Novi UDARAC za PAO! Bez NAJVAŽNIJEG igrača dolaze u Beograd!

Autor:

Sport

11.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ugostiće Panatinaikos u poslednjem 34. kolu Evrolige u borbi za što bolju poziciju, pred start plej-ofa.

SJAJNA VEST ZA PARTIZAN! Novi UDARAC za PAO! Bez NAJVAŽNIJEG igrača dolaze u Beograd!

Foto: Starsport

Pobedom u Kneževini nad Monakom, crno-beli su već obezbedili plasman u Top 8, dok atinski Zeleni jedva čekaju kraj jedne od najgorih sezona u klupskoj istoriji.

Novo brukanje PAO je doživeo nedavno u nacionalnom prvenstvu, porazom od Peristerija, što im je najgori bilans na kraju grčkog šampionata još od 1995. godine.

Da zlo uvek dolazi u serijama, uverili su se u Atini pred gostovanje Partizanu u poslednjoj rundi Evrolige.

Klubu iz Humske bi pobeda mogla da donese i skok na peto mesto (u slučaju poraza Makabija od Reala i Fenerbahčea od Zvezde), a do nje im je posao olakšan, pošto je Panatinaikos uoči dolaska u Beograd ostao bez Marijuša Grigonisa!

Republika

Foto: Ap photo

Grigonis u duelu sa Lorenco Braunom

Kako prenosi grčki portal "sport24", Litvanac neće igrati u "Štark Areni", pošto je izvrnuo zglob i sve je izvesnije da će propustiti poslednji meč ligaškog dela.

Koliko to otvara put Partizanu do pobede, svedoče brojke koje govore da je Grigonis šest puta bio dvocifren na poslednjih devet utakmica Zelenih, što najbolje svedoči koliko je bitan za igru atinskog velikana.

Litvanski reprezentativac je prosečno imao 8,1 poena po utakmici, uz 1,5 uhvaćene lopte i 1,7 dodavanja u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading