UMOR JE UČINIO SVOJE: Srbin eliminisan posle drame u prvom setu!

Autor:

Sport

11.04.2023

17:29 >> 17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš+ prvog seta odlučio nastavak meča.

UMOR JE UČINIO SVOJE: Srbin eliminisan posle drame u prvom setu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović, drugi najbolji srpski teniser, eliminisan je u prvom kolu mastersa u Monte Karlu. Od njega je rezultatom 6:7, 0:6 bolji bio Italijan Lorenco Museti. Meč je trajao sat i po, a naš igrač bio je konkurentan samo u prvom setu.

 

 

Nijedan teniser nije uspeo u prvom setu da oduzme servis rivalu, pa se igrao taj-brejk. Posle 1:1 na startu taj-brejka, Kecmanović je izgubio šest poena u nizu, pa je Italijan lako dobio prvi set.

U drugom setu Italijan je dominantno, bez izgubljenog gema, stigao do pobede i plasmana u drugo kolo, gde će mu rival biti zemljak Luka Nardi.

Kecmanović je u nedelju poražen u dva finala u portugalskom Eštorilu, i u singlu i u dublu, pa je jasno da je i umor uticao na neočekivano lak poraz od Italijana. 

Podsetimo, aktuelni osvajač titule u Monte Karlu, koji je trijumfovao na prethodna dva izdanja ovog takmičenja, jeste Grk Stefanos Cicipas. On je 2022. godine u finalu savladao Alehandra Davidoviča Fokinu.

Apsolutni rekorder po broju titula u Monte Karlu je Rafael Nadal, koji je pehar u Monaku podizao 11 puta. Novak Đoković je bio šampion 2013. i 2015. godine, a Dušan Lajović je bio vicešampion 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading