OVO JE PRVA LJUBAV SLAĐE DELIBAŠIĆ! Nacija ga je OBOŽAVALA, Slađa ga OSTAVILA i udala se za Đoleta! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo o kome se radi!

OVO JE PRVA LJUBAV SLAĐE DELIBAŠIĆ! Nacija ga je OBOŽAVALA, Slađa ga OSTAVILA i udala se za Đoleta! (FOTO)

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić

Pre nego što se udala za Đoleta Đoganija i sa njim dobila dve ćerke, Silviju i Marinelu, Slađa Delibašić se zabavljala sa nekadašnjim košarkašem Partizana Vladimirom Dragutinovićem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađa Delibašić

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem. Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice - pričala je Slađa za Kurir.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Vladimir Dragutinović

Vladimir Dragutinović je rođen je 1967. godine. Ljubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mlađih kategorija crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading