"NEMATE VI TOLIKO PARA KOLIKO MI IMAMO DRUGARA!" "Nasiljem protiv Srbije" preko građana reketira investitore!

Autor:

Vesti

21.02.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde na delu vidimo već uveliko razrađen način reketiranja građana od strane pojedinaca.

"NEMATE VI TOLIKO PARA KOLIKO MI IMAMO DRUGARA!" "Nasiljem protiv Srbije" preko građana reketira investitore!

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži

Proteklih dana gledamo pokušaje protesta nekolicine ljudi predvođenih pojedincima iz opozicije na čelu sa Dobricom Veselinovićem, na Novom Beogradu u bloku 63, PIŠE 24Sedam.

Krijući se iza lažne brige o životnoj sredini, uređenju i zelenilu, okupljaju se oni koji blokiraju Ulicu Jurija Gagarina kako bi sprečili izgradnju stambenog objekta na privatnoj parceli.  

Učesnici protesta nosili su transparente sa natpisima, a jedan od njih najbolje opisuje o čemu se ovde tačno radi, a to je: „Nemate vi toliko para koliko mi imamo drugara!“. Nije ovde tema briga o okolini, zelenim površinama i sve ono što se potura kao razlog za navodni revolt "spontano"okupljenih građana.

Foto: Dragan Kadić

Miloš Jovanović

Ovde na delu vidimo već uveliko razrađen način reketiranja građana od strane pojedinaca, poput Miloša Jovanovića, predsednika Nove demokratske stranke Srbije čije ime je itekako poznato na teritoriji Gradske opštine Vračar.

Upravo ovde se baš njegovo ime pojavljuje, zajedno sa njegovim ciljano izmišljenim organizacijama koje se navodno bave očuvanjem Vračara, a posebno u delu Kotež-Neimar. A šta se nalazi iza svega ovoga?

Iza svega ovoga je upravo to što i piše na transparentu, „Nemate vi toliko para koliko mi imamo drugara!“ Ovde je reč samo o novcu. Jer ponavljamo, ovde je reč o privatnom posedu, stoga je vaš jedini cilj da vam vlasnik, kao što ste probali više puta do sada, da novac, kako bi prekinuli sa protestima.

Poražavajuće je što neko podcenjuje narod Srbije i misli da namere nisu razotkrivene. Jedini interes ovde je novac. Sve se svodi na lični interes pojedinaca koji ne biraju načine da dođu do para kojie nemilice troše na privatna uživanja i ne zanima ih narod.

Nije ovo prvi put da dok se građanima serviraju laži,  lideri opozicije gledaju kako sebi da ugode,  poput Radomira Lazovića koji je zimovao na Zanzibaru dok je narod pozivao na proteste u prestonici i na takvo putovanje izdvojio hiljade i hiljade evra.

Foto: Printscreen

Đorđe Miketić

Novac građana Srbije, izdvojen za poslaničku platu Đorđa Miketića iz stranke Zajedno, završio je u džepu dilera od kojih je Miketić kupovao kokain.

Zarad lične koristi uz opoziciju ide i Miroslav Mića Berić, bivši košarkaš Partizana koji napada svoju zemlju gde god da stigne, iako mu je sve pružila kako bi izgradio karijeru kakvu je imao, ali ipak strani faktori su mu bliži jer mu očigledno sportska penzija nije dovoljna

A svi ovi primeri kojih je mnogo imaju i svog uzora, a to je Dragan Đilas koji na svom računu ima 619 miliona evra, pa bi verovatno svi oni voleli da mogu da se približe ovoj cifri.  

Foto: Tanjug/AP

Dragan Đilas

Lični interes je jedini motiv svih njih koji se predstavljaju kao veliki branioci interesa naroda. Jedina istina je da se ovde neće stati i kada Dobrica Veselinović kaže da je protest deo pobune protiv investitorskog urbanizma, on poručuje investitoru da se "dogovore".

Nije ovo prvi put da se ovako vređaju ljudi, komšije, dele poruke mržnje i pozivi putem društvenih mreža. Ali bi trebalo da svima već bude jasno da su namere dobro prepoznate i da ispadaju smešni ako misle da će zaraditi novac na ometanju funkcionisanja normalnog života komšija iz ovog dela Novog Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
ana

21.02.2024 21:02

Vandalizam ne sme da se toleriše.

ceca

21.02.2024 21:03

"Srbija protiv nasilja" je sprovodila nasilje ispred skupštine.Definitivno su dokazali po ko zna koji put da jesu za nasilje.

una

21.02.2024 21:05

Koalicija Srbija protiv nasilja je pokazala da jedino što oni znaju jeste upravo nasilje! Hoće nasilno da dođu na vlast! Lome sve pred sobom i uništavaju tuđu imovinu!

nina

21.02.2024 21:06

Nastavlja se teror manjine nad vecinom. Sramota jedna