BULATOVIĆ: Prete hordama zla, a iza svega stoji inženjerski mozak sa 619 miliona

Autor:

Vesti

15.02.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razume se, najveći politički talog, koji je ujedno i generator zla u ovoj zemlji, Đilas je prigrlio oko sebe, rekao je Bulatović.

BULATOVIĆ: Prete hordama zla, a iza svega stoji inženjerski mozak sa 619 miliona

Foto: ST/Nemanja Pančić

„Jedini „hor besčasnih“ koji odzvanja Srbijom, naričući nad svojom propalom političkom sudbinom, jeste hor nesposobnih i istrošenih političkih protuva koje predvodi Dragan Đilas, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

"Razume se, najveći politički talog, koji je ujedno i generator zla u ovoj zemlji, Đilas je prigrlio oko sebe. Pored svoje konkubine koja pretenduje da bude gazdarica opozicije, ima plejada onih koji se međusobno laktaju u dokazivanju kolika je njihova mržnja prema Aleksandru Vučiću i Srbiji. Podsetiću još jednom, ovakvu političku propagandu koju sprovodi izdajnička opozicija, a prema kojoj okrivljuju suparničku stranu za sve ono što oni rade, ustanovio je Jozef Gebels, ministar propagande nacističke Nemačke“, ističe Bulatović i dodaje:

„Od politički nemuštog Borka Stefanovića, preko manipulacijama potkovanog Branka Miljuša, do političkog džuboksa za laži, miljenice Tepić, Đilas je napravio neprobojni bedem zlog narativa koji ima jedan jedini cilj, a to je nasilno rušenje Aleksandra Vučića.

"Nije istina da se protiv Đilasa vodi orkestrirana kampanja, kako to tvrde njegovi propagandistički psi, već je istina da opozicija godinama, bez zadrške, predano radi na urušavanju bezbednosti Aleksandra Vučića i njegove porodice. Zar smo zaboravili uplakanog Dragana Đilasa koji prstom preti Vučiću, izgovarajući reči, citiram:„ ... zato što si ti Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bolesnik..., ...“odgovaraćeš za ovo kad tad, ja ti garantujem“? Zar smo zaboravili Dragana Đilasa koji je pre samo nekoliko dana, gostujući na jednoj od svojih televizija poručio Aleksandru Vučiću, citiram: „Nećeš dobro završiti, video si na filmovima kako završe takvi ljudi“? Zar smo zaboravili Đilasove studente koji su pre samo 2 meseca divljački napali instituciju gradske Skupštine i povređivali policajce koji su časno branili istu? Zar smo zaboravili šizofreno cepanje Dragana Đilasa, koji je samoinicijativno otišao da klekne pred Aleksandra Vučića i moli za parčence gradske vlasti?“, upitao je Bulatović.

„Narod Srbije sve vidi, sve pamti i ništa ne zaboravlja. Ne zaboravlja ni vešala za Aleksandra Vučiča, koja su na protestima nosili Đilasovi sledbenici. Ne zaboravlja ni monstruozne preteće poruke Đilasovih jurišnika koje upućuju Andreju, Danilu, Anđelku, Angelini, pa i maloletnom Vukanu Vučiću. To je Đilasova Srbija protiv nasilja? Ne! To je mržnja Dragana Đilasa prema podršci koju Vučić ima od svog naroda i prema uspesima koje kao odgovorni državnik niže. Izdaju svoje zemlje narod Srbije nikada nije praštao pa neće ni sada, pogotovo ne Draganu Đilasu, koji je sam sebe kandidovao za titulu državnog neprijatelja. Jer sve što je zdravo, srpsko, tradicionalno, moralno i odgovorno, stvara alergiju Draganu Đilasu. Alergičan je na Srbiju, ali zato nije alergičan na vlast za koju je spreman sve da da. I da zaključim. Dragane Đilas, ako se nešto dogodi Aleksandru Vučiću, isključivo ti ćeš biti jedini krivac“, zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

15.02.2024 17:31

Inženjerski mozak nemože imati Đilas jer da ga mnogo više bi dogurao od ovoga gde je sada.