"JOŠ SAMO DA JE NEKO NEKOME LUPIO ŠAMAR" Vučević nakon konstitutivne sednice: Izabrani voljom građana - Zaklinju se pred medijima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević rekao je da su danas poslanici opozicije zakletvu položili "pred svojim medijima" a ne pred zastavom Srbije.

"JOŠ SAMO DA JE NEKO NEKOME LUPIO ŠAMAR" Vučević nakon konstitutivne sednice: Izabrani voljom građana - Zaklinju se pred medijima! (VIDEO)

Foto: ST Nemanja

Narodni poslanik Srpske napredne stranke, čiji je ujedno i lider, Miloš Vučević je na konferenciji za novinare u holu kojoj su pristvovali i ostali poslanici SNS-a u ime pobedničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" najpre čestitao građanima izbor novog saziva Skupštine i rekao da taj saziv čeka "četiri godine teških odluka, borba za očuvanje narodnog interesa".

- U ime pobedničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" želim svim građanima da čestitam na izboru novog saziva Narodnme skupštine - rekao je Vučević. 

On je potom naveo da jedini koji nisu zadovoljni jesu oni koji bacaju ljagu na našu državu, i da su upravo oni, danas izveli svojevrsnu vrstu performansa, koji je već viđen. 

"Videli smo svojevrstan vid nasilja, nakon čega su poruku da za njih ne postoji jedna država, već da ima prihvatljivih i neprihvatljivih građana. Sebi su dali za pravo da kažu da izbori nisu bili fer ili ne, iako su preko tih izbora postali poslanici", rekao je Vučević.

Republika

Foto: ST Nemanja

Miloš Vučević

 

Vučević je potom dodao da je prvi put viđeno da neko ko je izabran ne polaže zakletvu u sali pred zastavom i grbom, već su se "zakleli svojim medijima a ne građanima, te nisu preuzeli odgovornost koju su im građani dali na fer izborima".

- Još samo da je neko nekome lupio šamar - naveo je on.


Podsetimo, pojedini poslanici opozicije za vreme konferencije za novinare su dobacivali, na šta je Vučević kazao da ovo što rade "odgovara samo Aljbinu Kurtiju".

Vučević je rekao da će se znati ko će biti predsednik Skupštine Srbije kada se većina o tome dogovori i da će sve biti u skladu sa zakonom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Una

06.02.2024 13:38

Opozicija treba da položi zakletvu pred građane a ne medije.

Mila

06.02.2024 13:52

Nov saziv Skupstine neka radi u interrsu naroda i drzave a opozicija neka ide u cirkus tamo im je mesto

Salle

06.02.2024 14:08

Đilas i njegovi položili zakletvu pred onima kojima polažu račune a to svakako nisu građani Srbije.

Miško

06.02.2024 14:10

Opozicija na čelu sa Đilasom nisu se zakleli svojoj državi i građanima Srbije nego onima koji ih finansiraju.