AU, DRAGANE: Nekad gradonačelnik i ministar, danas šef sale!

Autor:

Vesti

06.02.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstitutivnu sednicu Skupštine Srbije obeležilo je divljanje opozicije, ali i dirigovanje Dragana Đilasa, lidera SSP, u kog su sve oči opozicionara bile uprte

AU, DRAGANE: Nekad gradonačelnik i ministar, danas šef sale!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Dragan Đilas, lider SSP, bio je glavna zvezda današnje konstitutivne sednice parlamenta. Nekadašnji ministar i gradonačelnik, uticajni moćnik, danas je nosio transparente u sali parlamenta, ali i koordinisao i nadgledao šta rade drugi opozicionari. Pravi šef sale. Samo mu je falio beli sako, krpa preko ruke i da mu neko poruči u prolazu deset s lukom.

Foto: ATA Images,

Lider SSP Dragan Đilas

Svi opozicionari su pratili šta on radi, tiskali se da budu uz njega, on je nekako stajao uvek ispred svih. Svi su čekali njegov mig, razgovarali sa njim, konsultovali se. 

U Skupštini Srbije danas su potvrđeni mandati za svih 250 poslanika novog skupštinskog saziva - 14. nakon obnove višestranačja. 

Sednicom je predsedavao najstariji narodni poslanik - matematičar Stojan Radenović sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Pomagalo mu je četvoro najmlađih poslanika, uključujući i Marka Miloševića, unuka bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, kao i generalni sekretar Skupštine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Jovan

06.02.2024 11:55

Sramota na takvom ponašanju.

Sinisa

06.02.2024 12:13

Djilas treba da je u zatvoru,a ne u skupstini

Ljubicica

06.02.2024 12:44

Opozicija sve što čini, čini protiv naroda i Srbije.

Dijana

06.02.2024 13:58

Od svoje prirode se ne može pobeći ma koliko se čovek trudio. Tako i Ðilas zauvek ostaje nasilnik