ŠVAJCARSKI PROIZVOĐAČ LUKSUZNIH SATOVA NAPRAVIO SAT U ČAST SRBIJI: Natpis će vas posebno oduševiti (FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji satova biće oduševljeni novitetom koji stiže kod nas!

ŠVAJCARSKI PROIZVOĐAČ LUKSUZNIH SATOVA NAPRAVIO SAT U ČAST SRBIJI: Natpis će vas posebno oduševiti (FOTO)

Foto: Cvstos, Shutterstock

Poznati švajcarski proizvođač luksuznih satova odlučio je da napravi model "Proud to be Serbian (Ponosan sam što sam Srbin) ", koji na sebi ima karakterističan srpski grb, a napravljen je od nerđajućeg čelika u dve boje - crnoj i plavoj.

Sat je produkt saradnje švajcarske firme "Kustos", koja je radila ovakve satove i za neke zemlje u okruženju (na primer, za Crnu Goru) i srpskog bredna "Kazimirov". 

 

 

Sat inače ima karakteristićnog dvoglavog orla sa krunom na glavi moji na prsima ima crveni štit sa četiri slova S i već je zaludeo sve na društvenim mrežama. 

Međutim, ono što bi, verovatno moglo da predstavlja problem ako želite da ga kupite je, pre svega, to što se radi o limitiranoj seriji. Do sada su napravljena dva crna i dva plava sata, a cena je 20.500 evra. 

 

 

Inače, renomirani švajcarski brend Cvstos, sada već davne 2005. godine, pokrenuo je proizvodnju jedinstvenih satova. Ono što je za njih veoma zanimljivo jeste da svaki deo inače složenog mehanizma proizvode i postavljaju ručno u fabrici u Ženevi.

"Cvstos" se dosetio, pa je tako svoj "nacionalni" sat već dobila i Rusija, kao i neke zemlje Balkana. Vest da će se ovaj sat proizvoditi prvo je objabljena prošle godine i tada je rečeno da će najverovatnije u prodaju biti pušteno 20 satova u čeliku i 20 primeraka u roze zlatu.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading