EVO KOME JE PSOVAO MAJKU I KOME JE PRETIO ĐILAS! Sramno i skandalozno ponašanje VIŠE PUTA TOKOM SEDNICE: "Ničim izazvano..."(FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u prvi mah činilo da je Đilas psovao Radoslava Milojičića Kenija, otkriveno je i kome su pretnje bile upućene.

EVO KOME JE PSOVAO MAJKU I KOME JE PRETIO ĐILAS! Sramno i skandalozno ponašanje VIŠE PUTA TOKOM SEDNICE: "Ničim izazvano..."(FOTO)

Foto: ATA Images,

Poslanik Marijan Rističević otkrio je da je bio prava meta brutalnih psovki koje je izgovorio lider opozicije u Skupštini Srbije.

Iako se u prvi mah činilo da je Đilas psovao Radoslava Milojičića Kenija, Rističević se javio na platformi X sa tvrdnjom da je Đilas bez ikakvog povoda uputio psovke njegovoj majci i uputio mu pretnje, i to nekoliko puta tokom sednice.

Đilas mi je ničim izazvan psovao majku i pretio i to više puta u toku sednice - napisao je na pomentoj mreži.

 

 

Podsećamo, na snimku koji smo objavili na osnovu Đilasove gestikulacije jasno se može zaključiti da govori "Mrš u pi**u materinu, j***m ti mater".

Podsećamo, ovo je samo jedan u nizu bisera koji su danas bili viđeni u prostorijama Skupštine. Najpre su opozicioni poslanici razvili transparente i počeli da protestvuju i da zvižde predsedavajućem Stojanu Radenoviću, a potom su i napustili salu odbijajući da polože zakletve. 

Zakletve su položili u skupštinskom holu, a haos se nastavio i ispred zgrade Skupštine koju su "aktivisti" gađali kupusom i šargarepom.

Čitava šarada koja je mogla da se vidi danas navodno je zbog, kako kažu, "pokradenih izbora", iako su i na današnjoj sednici prisustvovali predstavnici RIK-a, a svi prigovori RIK-u su odbačeni. 

Na izborima 17. decembra učestovalo je 18 izbornih lista, a u poslaničke mandate osvojilo je njih 10. Od ukupno 250 mandata, lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane osvojila je 129 mandata, lista Srbija protiv nasilja - 65, Ivica Dačić - premijer Srbije -18, Nada za Srbiju - 13, Mi glas iz naroda -13, SVM - 6, Ujedinjeni za pravdu - Usame Zukorlić, Tomislav Žigmanov - 2 mandata, SDA Sandžaka Suljeman Ugljanin 2 mandata, Politička borba Albanaca se nastavlja Šaip Kamberi - 1 mandat, Ruska stranka - Slobodan Nikolić - 1 mandat.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Ana

06.02.2024 12:15

Neprimereno i za svaki vid osude.

Ana

06.02.2024 12:17

I ovo malo njih će se pokajati što je glasalo za opoziciju.

Danka

06.02.2024 12:19

Хулиган на куб!

Japanac

06.02.2024 12:24

Primitivac koji ima milione na računu pa misli da mu je sve dozvoljeno bez posledica. Na svu sreću, ovakve divljake građani kazna na izborima.