CIRKUS OPOZICIJE ISPRED SKUPŠTINSKE SALE! Neće unutra da polažu zakletvu, prave PREDSTAVU ZA MEDIJE (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija je zviždala i ometala rad Skupštine.

CIRKUS OPOZICIJE ISPRED SKUPŠTINSKE SALE! Neće unutra da polažu zakletvu, prave PREDSTAVU ZA MEDIJE (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se u Beogradu održala prva sednica Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj tradicionalno predsedava najstariji poslanik. Ove godine, tu ulogu je preuzeo poznati Stojan Radenović, sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", koji se istakao kao izuzetan matematičar, proglašavan četiri puta za najboljeg na svetu.

Međutim, to opozicionim poslanicima, na čelu sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić, ništa ne znači, pa je današnja sendica, u otežanim uslovima, završena, ali uz gorak ukus u ustima, budući da su sve vreme urlikali, vikali, pravili buku i zviždali.

Nešto posle pola 11 poslanicu su pozvani da polože zakletve, koje po protokolu treba da se polože u prostorijama skupštinske sale, ali su iz "Srbije protiv nasilja" napustili salu i odlučili da u skupštinskom holu polože zakletvu.

 

 

Inače, već viđenom formulom, Dragan Đilas, lider SSP-a, "izbacio" je u prve redove Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića, na konferenciji koju održavaju, dok on sve vreme iz pozadine povlači konce.

Inače, kamere su zabeležile i trenutak kada Đilas vređa poslanike. Ovaj tekst pročitajte OVDE.

 

Tekst zakletve

"Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i verno Ustavu, braniti ljudska i manjinska prava i građanske slobode i po najboljem znanju i umeću služiti građanima Srbije, istini i pravdi!"

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Had

06.02.2024 11:17

Idu posle u nemačku ambasadu da podnesu raport.

Slavka

06.02.2024 11:17

Cirkus ispred Skupštine a ulaznice su besplatne. Opozicija je još jednom pokazala da nije dorasla nikakvom zadatku i obavezama.

Slavka

06.02.2024 11:20

Ako su umislili da će biti interesantni sa njihovim cirkuskim ponašanjem, ne, poslali su još jednu sliku neodgovornosti.

Slavka

06.02.2024 11:23

Ovakvo ponašanje opozicionara i nepoštovanja Skupštine šalje narodu poruku sa su izabrali prave, odgovorne i savesne ljude i da ovakvi poput opozicije ne zaslužuju njihovu pažnju.