DARU BUBAMARU PONOVO UHVATILI NA DELU: Prekršila zakon, ne prestaje sa BAHAĆENJEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo bahato parkirala automobil, na nju ne utiču kritike javnosti!

DARU BUBAMARU PONOVO UHVATILI NA DELU: Prekršila zakon,  ne prestaje sa BAHAĆENJEM! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara je ponovo dospela u centar pažnje zbog svog bahatog ponašanja prilikom parkiranja svojih luksuznih automobila. Ovog puta, ona je primećena u Novom Sadu kako svoj "mercedes" parkira na trotoaru, ne obazirući se na zakonske propise o parkiranju, što je objavila stranica "Serbialive_novisad" na svom zvaničnom Instagram profilu. Fotografiju možete pogledati klikom na link OVDE.

Ovaj incident nije izolovan slučaj, jer je Dara već nekoliko puta bila kritikovana zbog sličnih postupaka. Ona je čak javno isticala svoje bahato parkiranje, što je izazvalo negativne reakcije javnosti. Nedavno se našla i u centru skandala zbog navodnog dozvoljavanja svom maloletnom sinu da vozi luksuzni automobil.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Kritike javnosti ne utiču na ponašanje pevačice

Iako su je brojne kritike pratile zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, Dara Bubamara se čini neosetljivom na negativne reakcije javnosti. Njeno bahato ponašanje prilikom parkiranja, kao i navodno dozvoljavanje maloletnom sinu da vozi automobil, izazvalo je oštre osude pojedinaca i udruženja koja se zalažu za bezbednost u saobraćaju.

Njen stav je naišao na osudu javnosti, koja smatra da poznate ličnosti treba da budu uzor u poštovanju zakona i pravila ponašanja u saobraćaju. Njeno javno hvalisanje bahatim parkiranjem dodatno je pojačalo negativne reakcije prema njenom ponašanju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Na Daru Bubamaru ne utiču kritike javnosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading