GROBARI PRIPREMILI SPEKTAKULARAN DOČEK DULJAJEVOJ ČETI U SURDULICI! Partizan MORA da pobedi Radnik (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa uvertira pred meč.

GROBARI PRIPREMILI SPEKTAKULARAN DOČEK DULJAJEVOJ ČETI U SURDULICI! Partizan MORA da pobedi Radnik (VIDEO)

Foto: Instagram/grobarizacijaa_

Partizan se sprema za utakmicu protiv Radnika

Fudbalski klub Partizan se priprema za utakmicu 22. kola Superlige Srbije protiv Radnika u Surdulici. Utakmica će se odigrati u subotu od 13:45, a ekipa Igora Duljaja stigla je u petak veče u Surdulicu gde su ih navijači dočekali na spektakularan način. Bakljada i pesme pratile su autobus crno-belih do smeštaja, pokazujući veliku podršku timu.

Bojkot utakmica na domaćem terenu

Iako grobari bojkotuju utakmice na domaćem terenu, uvek su uz svoje miljenike na gostovanjima. Ovoga puta neće biti drugačije, a očekuje se da će veliki broj navijača podržati ekipu Partizana protiv Radnika.

 

 

Forme ekipa i međusobni dueli

Reč je o duelu lidera prvenstva i poslednjeplasirane ekipe na tabeli najvišeg razreda srpskg fudbala. Prvi susret ovih timova, pre nešto više od pet meseci na stadionu u Humskoj obilovao je uzbuđenjima, a Partizan je do tri boda stiga oposle retko viđenog preokreta. Surduličani su već od 28. minuta vodili sa 2:0, golovima Mateje Gašića i Borka Duronjića, a kada je u 43 minutu isključen igrač domaćih Aleksandar Šćekić činilo se izvesnim da će Radnik drugu godinu zaredom odneti bodove sa "crno-bele strane Topčiderskog brda. Tako nisu mislili igrači Partizana, a preokret je stigao u režiji Kristijana Belića, Bibarsa Natha i Mateusa Saldanje. Partizan je u 21. kolu pobedio novajliju u ligi, IMT sa novog Beograda ubedljivim rezultatom 5:3, dok je Surdulica poražena minimalnim rezultatom na gostovanju TSC.

Tim zna kako da vrati navijačima

Ekipa Igora Duljaja ima veliku podršku navijača, a sada im preostaje da urade ono što najbolje umeju - da svojim vernim navijačima uzvrate pobedom protiv Radnika, čime bi ostvarili važan korak ka cilju, odnosno trofeju Superlige Srbije. Videćemo kako će uspeti da prebrode minula dešavanja oko Ksandera Severine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading