ZIMSKA BAJKA JE ZAVRŠENA U HUMSKOJ! Severina OTIŠAO iz Partizana zbog NOVCA! POKREĆE SE LANČANA REAKCIJA NA JNA?!

Autor:

Sport

22.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je bajka završena.

ZIMSKA BAJKA JE ZAVRŠENA U HUMSKOJ! Severina OTIŠAO iz Partizana zbog NOVCA! POKREĆE SE LANČANA REAKCIJA NA JNA?!

Foto: Starsport

Partizan - IMT

Uprava fudbalskog kluba Partizan mnoge je iznenadila poslednjim zimskim prelaznim rokom. Ukoliko ga zbrojimo sa onim pređašnjim, mora da je barem dobar deo grobara bio zadovoljan kupovinama, koje su se u mnogome obistinile zahvaljujući dobrim vezama Igora Duljaja. 

Ipak, bajka je okončana, pisac je stavio tačku na zaključak, pepeljuga je pokupila kristalne cipele, a crno-beli su poskočili u realnost. Ksander Severina je, kako navode ovdašnji mediji, napustio stadion JNA i zahteva neisplaćen novac. 

Foto: star sport

Ksander Severina

Ovo je sudar sa stvarnošću u Humskoj jer, da je ovo bio izolovani slučaj, svi bismo priču otresli u zapećak kao normalnu pojavu srpskog fudbala. Da nije slučaja Asano, afere odbeglog Dijabatea, i velikog raskida sa Jovićem možda bi Severina i mogao da prođe ispod radara. 

Naravno, to nije slučaj i grobari su prinuđeni da strahuju, koliko bi igrača, kojima su bili izuzetno zadovoljni u prvoj polusezoni Superlige, moglo da potraži ono što im pripada, a onda odlaskom bez pozdrava zalupe vrata ovdašnjeg fudbala i odu u potragu za redovnim primanjima?

Navodno, sa Severinom je došlo do razmimoilaženja oko bonusa koji mu je sledovao po potpisu za Partizan. Ta naknada je iznosila 25.000 evra, plus komisija agenta od oko 50.000 evra. Prema različitim pisanjima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera. 

Stoga je Holanđanin odlučio da spakuje kofere i odleprša. Možda i nije najgore, ali kakva se atmosfera sada stvara pred veliki, a možda i presudni u borbi za titulu, večiti derbi u grotlu Marakane sa Crvenom zvezdom? Sigurno da su grobari i navikli na razočaranja i malverzacije, ali da li su Goh, Saldanja, Kalulu, Ovusu i drugi?

Naizgled, svi pomenuti deluju zadovoljno, ali setite se Severinine izjave od pre samo nekoliko dana.

- Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno, neće da bude lako, jer zbog terena u svakoj utakmici moramo da damo 200 odsto da bismo pobedili. Na ličnom planu želim golove i asistencije, jer mislim da je to najbolji način da pomognem ekipi - rekao je tada zaljubljeni "beograđanin" Ksander, pre nego što je ljubav pukla. 

Ovo može upravo dovesti do lančane reakcije nezadovoljstva jer se ispod vrha jednog duga, krije arktički greben nekolicine drugih. 

Svakakve su varijante, ali za navijače crno-belih, ovo znači samo jedno - bajka je završena, a sudar sa realnošću nastupa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading