IVANIŠEVIČ OTKRIO VIŠE O ŠOKANTNOM ODNOSU SA ĐOKOVIĆEM! "Vezao nas je lisicama i MUČIO, nije lako sa njim!"

Autor:

Sport

30.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pogotovo kada mu stvari ne idu na ruku"

IVANIŠEVIČ OTKRIO VIŠE O ŠOKANTNOM ODNOSU SA ĐOKOVIĆEM! "Vezao nas je lisicama i MUČIO, nije lako sa njim!"

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Goran Ivanišević i Novak Đoković nedavno su objavili da su završili sa saradnjom. Iako obojica ističu da je njihovo prijateljstvo na visokom nivou, mnogi su bili mišljenja da je Nole bio pregrub prema Hrvatu kada nije išlo, te da je to bio jedan od razloga rastanka.

Tim povodom, prisetili smo se jedne izjave koju je Ivanišević dao za portal "We are tennis", a koja može ukazivati na to da ih je Novak sve "postrojavao" kada je bilo neuspeha.

- Kakav je Novak? Najbolje bi bilo opisati ga kao direktora neke korporacije. Uspesi su ga izdvojili od drugih, ali sve zavisi od profita. Kao što gubici utiču na korporaciju, tako utiču i na njega. Ako gubi, pada mu tržišni udeo i pada na lestvici. Đoković, kao i svaki vrhunski teniser to teško podnosi - počeo je Ivanišević.

Republika

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Potom je prokomentarisao kako je nositi se sa Novakom nakon neuspeha.

Nije lako sa njim, pogotovo kada mu stvari ne idu na ruku. Jednom nas je tri dana vezao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte... Puno je toga o čemu ne mogu pričati. Ali tu smo, još uvek smo živi. Moje srce je i dalje u redu. Iako, već sam čovek u godinama i morao bih više paziti na njega - dodao je Hrvat.

Za kraj je poručio i da potpuno razume Đokovićevu frustraciju nakon poraza.

Ljut sam na njega samo ako nekad bez razloga viče na nas, ali znam da nije lako nositi se sa porazom kada izgubiš meč. On se bori sam sa sobom. Jasno mi je da mu nije lako da se motiviše, jer je već osvojio sve, ali baš uvek uspe da pronađe motivaciju - završio je Goran Ivanišević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading