ŠOK U TENISKOM SVETU! NOVAK ĐOKOVIĆ PROPUŠTA VIMBLDON?! Zbog TOGA je došlo do RASKIDA sa Ivaniševićem?!

Autor:

Sport

30.03.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je pisanje Italijana tačno, to bi bio presedan.

ŠOK U TENISKOM SVETU! NOVAK ĐOKOVIĆ PROPUŠTA VIMBLDON?! Zbog TOGA je došlo do RASKIDA sa Ivaniševićem?!

Foto: www.profimedia.rs

Dok teniska sezona odmiče, Novak Đoković sve više pokazuje sklonost ka fokusiranju samo na najznačajnije turnire, slično kao što je to radio tokom 2023. godine.

Nedavno je propustio Majami kako bi se pripremio za Monte Karlo i sezonu na šljaci, a najnovije spekulacije sugerišu da bi mogao da preskoči čak i Vimbldon.

Prema navodima sportskog sajta "Sportskida", prenetim iz italijanske "Gazete", jedan od razloga za rastanak sa trenerom Goranom Ivaniševićem jeste Đokovićeva moguća odluka da izostane sa trećeg Grend slema u godini kako bi bio što spremniji za Olimpijske igre.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Poznato je da Novak Đoković u karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti, osim zlata na Olimpijskim igrama, te je to postala njegova velika želja. "Sportskida" ide čak korak dalje tvrdeći da će Rolan Garos biti glavna priprema za Olimpijadu u Parizu u avgustu, dok bi Vimbldon u celom rasporedu bio samo smetnja.

Pored spekulacija o potencijalnom preskakanju Vimbldona, postoji i tvrdnja da je glavni razlog rastanka Đokovića sa Ivaniševićem upravo neslaganje oko ove ideje. Navodno, trener se nije složio sa Đokovićevim planom da preskoči Vimbldon kako bi sačuvao energiju i ostao u formi za sezonu na šljaci, koja će biti ključna za pripremu za Olimpijadu.

Ostaje da vidimo koliko istine ima u ovim spekulacijama i da li će Novak Đoković zaista preskočiti Vimbldon, turnir koji je osvajao čak sedam puta. S obzirom na njegovu predanost i želju za osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama, ova sezona tenisa bi mogla da donese neke iznenađujuće poteze od strane najboljeg tenisera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading