POZNATI "ZEKA" VIŠE NE VOZI TROTINET: Sada viđen u beloj limuzini na beogradskim ulicama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.03.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć, građani su imali priliku da vide "zeka" u potpuno drugačijem okruženju.

POZNATI "ZEKA" VIŠE NE VOZI TROTINET: Sada viđen u beloj limuzini na beogradskim ulicama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen, Shutterstock

Sinoć su građani Beograda imali priliku da ponovo vide dobro poznatog "zeku" koji je postao poznat nakon viralnog hapšenja na trotinetu. Međutim, ovog puta "zeka" se kretao u potpuno drugačijem prevoznom sredstvu.

Krajem marta, saobraćajna policija u Beogradu zaustavila je muškarca sa kacigom zeca na trotinetu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo viralno na društvenim mrežama. Ovaj neobični prizor ostavio je mnoge građane u čudu, a "zeka" je postao tema mnogobrojnih razgovora.

Sinoć, građani su imali priliku da vide "zeku" u potpuno drugačijem okruženju. Naime, umesto trotineta, "zeka" je sada viđen u belom automobilu marke "Mercedes". Snimljen je na mestu suvozača sa maskom zeca, dok je vozač automobila imao masku koja je izazivala nelagodu kod prolaznika.

Zeka se vozi kolima beogradskim ulicama, oduzet mu električni trotinet - piše na Instagram stranici Moj Beograd.

 

 


Njegov pogled, prekriven maskom koja je imala otvore samo za oči, izazvao je nelagodu i strah kod prolaznika. Mnogi su se pitali da li je "zeka" trajno promenio prevozno sredstvo ili je ovo samo deo nekog novog trenda.

Iako za sada nije poznato šta je tačno motivisalo "zeku" da promeni prevozno sredstvo, jedno je sigurno - njegovo prisustvo i dalje izaziva pažnju i različite reakcije javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading