PONOVO OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Pojavila se još jedna devojka sa jezivim detaljima! Reper opet u centru skandala!

Autor:

Zabava

30.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je tu svega, klasično zlostavljanje i maltretiranje, a novac bi uvek bio po sredi. Ponude i manipulacije na sve strane - navodi ona.

PONOVO OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Pojavila se još jedna devojka sa jezivim detaljima! Reper opet u centru skandala!

Foto: Profimedia

Reper Paf Dedi u centru je skandala otkako ga je nekoliko devojaka optužilo da ih je prisiljavao da budu seksualne radnice, a sada se pojavila još jedna. Naime, u javnost je sa sličnom pričom izašla i influenserka Džejdi Rejmi.

Ona je objasnila da je doživela slična iskustva nalik onima kakva su opisale devojke koje su pre nje skupile hrabrost da konačno progovore o svemu.

- Bilo je tu svega, klasično zlostavljanje i maltretiranje, a novac bi uvek bio po sredi. Ponude i manipulacije na sve strane - navodi ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

 

Podsećamo, pevačica Kasandra Ventura, bivša devojka Paf Dedija, sredinom novembra je tužila popularnog repera pred saveznim sudom na Menhetnu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgnuo seksualnom ropstvu.

U fokusu njene tužbe je da ju je reper prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama koje je unajmio, a gledao je i snimao te susrete. U tužbi se navode kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i trgovine ljudima.

Protiv pevača je otvorena istraga, a agenti američkog Ministarstva su pretražili njegove nekretnine u Los Anđelesu i u Majamiju. Nije poznato gde se Dedi nalazio tokom pretresa.

Paf Dedi, pravog imena Šon Kombs (54), tvrdi da je nevin i da je u pozadini takvih tužbi želja da se dođe "do novca na brzaka". Nakon toga, objavljeno je da je incident između bivših ljubavnika rešen pod poverljivim uslovima.

Njegovi advokati naglasili su da nagodba "ni na koji način nije priznanje nedela".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading