PEVAČA POKRAO POKOJNI DŽEJ! Otkrio šok-detalje, ovo niko od njega nije očekivao!

Autor:

Zabava

30.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gavrilović često priča anegdote vezane za dorćolskog boema...

PEVAČA POKRAO POKOJNI DŽEJ! Otkrio šok-detalje, ovo niko od njega nije očekivao!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ATA Images

Pevač i zvezda devedesetih Ivan Gavrilović kaže da mu je pokojni Džej Ramadanovski svojevremeno ukrao sat Roleks. On redovno priča anegdote kada se priseti druženja sa dorćolskim boemom, koji je imao veliki krug prijatelja na estradi. 

Foto: printscreen/radasam

Džej Ramadanovski

 

- Imao sam nastup u Užicu pred 10.000 ljudi gde sam pevao "200 na sat" i dolazi Džeki, pozdravlja se sa mnom, baca mi kosku i ukrade mi sat, Roleks. Izašao je onda na binu i pitao publiku: "Volite li vašeg Ivana?", publika u transu mu odgovara: "Da, volimo", a on im kaže: "On je mnogo glup čovek", a oni svi: "Ne, ne, ne!", Džej vadi iz džepa sat i kaže: "Sada će da se nervira sat vremena što mu nema sata i da ga traži!". Nisam ni primetio da ga je uzeo. Imao je on te tako fore, bilo je to super - rekao je Ivan, a zatim dodao da su bili veliki prijatelji:

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Ramadanovski

 

Džej je bio moj veliki prijatelj, putovali smo puno zajedno i mislim da tu najbolje može da se vidi razlika izneđu scene tada i sada. To druženje i neke zajedničke turneje je nešto što se ne zaboravlja. Ogromna popularnost, ali uživo, fore i zezanja. Kada smo leteli zajedno, eto znali smo da se Mitar Mirić plaši letenja, pa mi Džeki namigne i kaže pred njim: "Znaš da je pao avion pre tri nedelje?" Bilo je tu mnogo šale, stvarno smo se tako dobro družili da se to pamti, a danas toga nema. Svi su se nešto povukli u sebe, to i pričaju kolege u intervjuima - prisetio se Gavrilović u intervjuu za Grand. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading