POKAZALA DETALJNO SVAKI KORAK: Policija majku nestale Danke Ilić (2) juče odvela na OVO mesto!

Autor:

Hronika

30.03.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je peti dan potrage za devojčicom.

POKAZALA DETALJNO SVAKI KORAK: Policija majku nestale Danke Ilić (2) juče odvela na OVO mesto!

Foto: Facebook

U petak, 29. marta, četvrtog dana intenzivne potrage za devojčicom Dankom Ilić, policija je zajedno sa majkom, Ivanom Ilić, sprovela rekonstrukciju kretanja na mestu gde je poslednji put viđena, saznaje Republika.

Ova rekonstrukcija je deo napora da se bolje razumeju okolnosti njenog nestanka. Majka je detaljno pokazivala svaki korak koji je preduzela tog nesrećnog utorka, pre nego što je Danka iznenada nestala iz dvorišta.

Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak oko 13 časova, dok je njena majka drugom detetu davala vodu.

Foto: Republika, Društvene mreže

Informacije o nestaloj Danki Ilić

Malena devojčica na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep.

Odmah nakon što je prijavljen njen nestanak, meštani su se organizovali i zajedno sa pripadnicima MUP krenuli da traže devojčicu po šumi. Takođe, nakon Dankinog nestanka u Srbiji se prvi put oglasio Amber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

 Uprkos naporima policije, vatrogasaca, ostalih spasilačkih službi i brojnih građana, sudbina dvogodišnje devojčice i dalje je misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading