MISTERIJA DANKINOG NESTANKA! Ko je bio sa devojcicom u dvorištu, zašto se NE POKLAPAJU priče majke i bake, gde je tačno OTAC BIO?! OVO JE SUMNJIVO SVIMA!

Autor:

Hronika

28.03.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić (2) nestala je pre tri dana.

MISTERIJA DANKINOG NESTANKA! Ko je bio sa devojcicom u dvorištu, zašto se NE POKLAPAJU priče majke i bake, gde je tačno OTAC BIO?! OVO JE SUMNJIVO SVIMA!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić (2) nestala je u utorak u oko 13 sati dok se igrala sa svojim bratom i majkom. Nakon što joj se izgubio svaki trag, pokrenuta je intenzivna potraga koja uključuje policiju, Žandarmeriju, pripadnike Gorske službe spasavanja, vatrogasce, kao i meštane i brojne dobrovoljce.

Drama je počela oko 13 časova, kada je Danka nestala dok je njena majka Ivana davala vodu drugom detetu. - Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala - rekla je majka Ivana.

Foto: Republika.rs

Tabla mesta gde je nestala devojčica

Porodica živi u Boru, ali su došli u Banjsko polje kod Brestovačke banje, gde su "njeni poreklom odatle".


Danka nosi maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone, a kosa joj je vezana u repić. Navodno, neko ju je video kako ide ka obližnjoj šumi.
 

Misterija nestanka i nepoklapanje priča

Majka je rekla da je devojčica nestala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodo, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema. Dakle, nije mogao biti u 13.15 u Banjskoj polju, ako je dete nestalo u 13.45, a kamera ga je uhvatila ranije.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak nadzorne kamere sa kuće u blizini mesta nestanka. Snimak prikazuje automobil koji žurno prolazi oko 13.47 časova, neposredno nakon što je Danka nestala oko 13.45 časova.

 

Dankina baka bila pristuna u trenutku nestanka?

Nezvanično se saznalo da je majka zajedno sa bakom izvela decu, iako to nije pomenula u javnosti. Dok je majka otišla da natoči vodu, baka je navodno vodila računa o Danki, koja je potom nestala.

Foto: Republika

Informacije o nestaloj Danki Ilić


U međuvremenu, otac nestale se obratio javnosti putem društvenih mreža, izražavajući svoju duboku zabrinutost i nadu u pronalazak svoje ćerke.

Istraga za Dankom Ilić (2) i dalje traje, a nadležne službe i volonteri prekinuli su pretragu terena.  Saopšteno je da je pretraga prekinuta, kako se navodi u saopštenju, "...s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading