SIN GOCE BOŽINOVSKE NAPRAVIO HAOS NA ULICI! Ovo uradio usred Knez Mihailove, prolaznici ga šokirano posmatrali! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin naslednik se zabavio za sve pare!

SIN GOCE BOŽINOVSKE NAPRAVIO HAOS NA ULICI! Ovo uradio usred Knez Mihailove, prolaznici ga šokirano posmatrali! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan šetao je nedavno sa svojom suprugom po Beorgadu, pa je zastao da zaigra dok su ulični svirači pevali.

Republika

Foto: instagram.com

Mirko sa suprugom Bojanom Šijan 

 

Naime, Mirko nije mogao da odoli, a da ne napravi scenu, pa je njegova supruga Bojana sve snimala telefonom, što je on kasnije objavio na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen

Mirko igra nasred ulice u centru grada

 

Dok je Mirko igrao, njega su prepoznali neki prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, pa su mu mahali i dobacivali "Eno ga mali Šijan", ali se on nije obazirao na komentare. 

Inače, otkako se se oženio Bojanom Rodić i postao otac, Šijan je promenio život iz korena. Sada su mu supruga i deca prioritet, a on se odlično snašao u ulozi tate, pa često objavljuje fotografije sa sinovima u porodičnom domu.

Foto: Instagram printscreen

Mirko igra nasred ulice u centru grada

 

sim toga on je uključen u porodični biznis njegove lepše polovine, pa ga često viđaju kako dovozi živinu i domaće proizvode na pijacu, kako u Beogradu tako i u Titelu. Goca je ponosna na Mirka i to često ističe u intervjuima za medije.

Goca je, sa druge strane, više puta pričala koliko je ponosna na svog naslednika i koliko voli unuke.

- Moj Mirko je specifičan, mnogo je vezan za porodicu i ja sam jedna ponosna majka. Ponosna sam na svu svoju decu, nikad ih nisam odvajala i ne mogu da razumem žene koje su spremne da urade tako nešto. To mi je nezamislivo! Deci od malih nogu treba davati vetar u leđa, tako da kasnije u životu sve može da funkcioniše kako treba - objasnila je jednom prilikom folkerka.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

30.03.2024 18:14

Zele paznju na silu a vi im dajete prostora