DRAGANA MIRKOVIĆ POSVETILA PESMU TONIJEVOJ LJUBAVNICI: Njene reči seku poput žileta!

Autor:

Zabava

30.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pesma Dragane Mirković "Kriva", objavljena ove godine, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, opisuje s čim se nosila pevačica poslednjih godina

DRAGANA MIRKOVIĆ POSVETILA PESMU TONIJEVOJ LJUBAVNICI: Njene reči seku poput žileta!

Foto: ST/Dragan Kadić

Folk diva i pevačica Dragana Mirković nedavno je šokirala javnost kada je preko PR tima saopštila da se nakon više od dve decenije skladnog brata razvodi od Tonija Bijelića

Foto: Dragan Kadić, promo

Dragana i Toni se razvode

Međutim, ova tema i dalje intrigira javnost do to mere da društvene mreže ne prestaju da prave teorije zavere šta se zapravo desilo između njih. Iako se u medijima pojavila informacija da Toni ima ljubavnicu, zbog koje se razvodi, nakon čega je usledilo i oglašavanje njegovog advokatskog tima za naš list, sada se povela polemika o jednoj od poslednjih Draganinih pesama koja nosi duboku poruku, a mnogi smatraju da je pevačica istu posvetila životu s Tonijem, te da u njoj opisuje ljubavnicu koja se umešala u njihov život.

Foto: Instagram.com/TikTok.com

Dragana Mirković 

Radi se o pesmi koja nosi naziv "Kriva", objavljena ove godine.

- Sa mnom živiš, sa mnom gradiš dom, a u stvari sve radiš po svom. Kriva što se lomim za ovu ljubav, kriva što se bojim gde si do jutra, kriva što postojim, a nisam luda. Kriva sam što nisam ta neka druga - stihovi su Draganine pesme, zbog koje mnogi misle da ovde opisuje Tonijevu ljubavnicu. Mnogi komentari na Jutjubu ispod ove pesme takođe ukazuju na to da je Gaga ove stihove lično proživljavala. 

- "Tek sad ova pesma ima smisla", "Sve je slutilo na ovo što se sad dešava", "Opisala je tačno svoj život poslednjih godina", "Ti nisi kriva, gubitak je samo njegov" - samo su neki od komentara ispod pesme.

Foto: S. Pikula

Ekskluzivne fotke bračne idile iz dvorca 

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića niko nije očekivao jer su naizgled imali idealan brak. Kako i njihovi prijatelji tvrde, Dragana i Toni su bili pravi primer skladnog bračnog para na estradi, pa je vest o njihovom razvodu sve pogodila. Pre nekoliko godina Dragana i Toni su nam otvorili vrata svog dvorca u Beču, gde su pozirali zajedno s naslednicima Markom i Manuelom, koji su tad još bili klinci. Inače, Dragana Mirković živi u velelepnom dvorcu u mestu Ebenfurt nadomak Beča. Dvorac ima poseban kulturno-istorijski značaj i navodno je koštao 50.000.000 evra. Ovaj impozantni dvorac privlači pažnju mnogih posetilaca, a fanovi često dolaze automobilima ispred zdanja da bi ga lično videli, fotografisali se i osetili delić istorije ovog zdanja, u kome je krajem 17. veka često boravila i Marija Terezija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading