ĐOGANIJEVA UHVAĆENA DOK NOSI DEČKU HRANU U ZATVOR: Isplivala kompletna istina o Nininoj vezi sa robijašem!

Autor:

Zabava

29.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina je nedavno dospela u fokus javnosti kada je primećena kako nosi hranu svom dečku u zatvoru, ali nije želela da se detaljnije izjašnjava o tom događaju.

ĐOGANIJEVA UHVAĆENA DOK NOSI DEČKU HRANU U ZATVOR: Isplivala kompletna istina o Nininoj vezi sa robijašem!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nina Đogani, ćerka poznatih ličnosti Anabele Atijas i Gagija Đoganija, nedavno je javno progovorila o svom momku, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru. Iako već godinu dana u vezi, Nina je pažljivo čuvala privatnost svog partnera, nikada ne otkrivajući njegovo ime ili pokazujući njegovo lice na društvenim mrežama.

Nina je nedavno dospela u fokus javnosti kada je primećena kako nosi hranu svom dečku u zatvoru, ali nije želela da se detaljnije izjašnjava o tom događaju. U nedavnom gostovanju u jednoj emisiji, Nina je prvi put otvoreno govorila o svom emotivnom partneru, ističući da želi da sačuva njegovu privatnost, s obzirom da on nije javna ličnost.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Đogani sa dečkom

 

Ističući da je svesna medijskih predrasuda i laži koje kruže internetom o njihovoj vezi, Nina je istakla da je teško gledati kako se njen partner predstavlja na društvenim mrežama i u medijima. Naglasila je da je zatvor mesto za ljude i da se nada da će javnost shvatiti da svako zaslužuje poštovanje, bez obzira na svoju trenutnu situaciju.

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste, uslikana sam tamo gde sam uslikana. Krivo mi je što sam uslikana tamo jer jednostavno, krvo mi je što tamo moraju da nas slikaju. Ne bih da otkrivam detalje, to ja naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži. Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da je će to doći u medije. I zatvor je za ljude - rekla je Nina za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading