"ŽELIM VAM SVIMA BLAGOSLOVEN I SREĆAN USKRS" Predsednik Vučić čestitao praznik vernicima!

Autor:

Vesti

30.03.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vremenima teških iskušenja i neizvesnosti današnjeg sveta, molimo se da blagodat Uskrsa osvetli naš put, ulivajući u sva srca mir i nepokolebljivu veru.

"ŽELIM VAM SVIMA BLAGOSLOVEN I SREĆAN USKRS" Predsednik Vučić čestitao praznik vernicima!

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

„Dok se porodice okupljaju da proslave Uskrs, praznik ispunjen najdubljim smislom hrišćanske vere, vreme je da se svi podsetimo na nepresušnu snagu vere, nade i ljubavi, koja nam daje podstrek za sveobuhvatnu duhovnu obnovu.

Na ovaj praznik, koji svetkuje radost i bogatstvo života, setimo se i svevremene pouke o požrtvovanju, iskupljenju i silini vere, koja je uvek spremna na praštanje, duhovni preobražaj i okupljanje oko najviših vrednosti koje nas i čine ljudima, a koje Uskrs na uzvišeni način simbolizuje.

U vremenima teških iskušenja i neizvesnosti današnjeg sveta, molimo se da blagodat Uskrsa osvetli naš put, ulivajući u sva srca mir i nepokolebljivu veru. Zato i danas, kao i uvek kroz vekove, upravo iz ove neprolazne poruke ljubavi i nade, svi treba da crpimo mudrost i snagu za vremena buduća, u kojima će nam jedini cilj biti dobrobit svih, sloga i mir.

Neka i ovaj Uskrs bude vreme dubokog duhovnog preobražaja i prilika za suštinsko povezivanje sa večnim istinama koje nas zbližavaju i ujedinjuju.

Želim vam svima blagosloven i srećan Uskrs! Neka blagi duh mira, napretka, radosti i dobrobiti ispuni svaki dom“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Zora

30.03.2024 11:13

Lepa čestitka sa divnim željama! Neka je srećan Uskrs svima koji slave!

Ivana

30.03.2024 11:19

Srećan i blagosloven najradosniji praznik Uskrs.

Milena

30.03.2024 11:20

Svim građanima katoličke veroispovesti srećan Uskrs.

Milica

30.03.2024 11:21

Pridružujemo se čestitkama za najradosniji praznik Uskrs. Srećno i ljubavlju proslavite u krugu porodice.