TUGA NE PROLAZI: Voditeljka Nataša Pavlović objavila fotografiju pokojnog Marka Živića, srce hoće da PUKNE od tuge (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je imala da poruči samo jedno.

TUGA NE PROLAZI: Voditeljka Nataša Pavlović objavila fotografiju pokojnog Marka Živića, srce hoće da PUKNE od tuge (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Ata Images

Nataša Pavlović i Marko Živić

Danas bi Marko Živić proslavio 52. rođendan, a njegova bivša supruga voditeljka Nataša Pavlović još jednom je pokazala da tuga za preranim odlaskom velikog glumca i dalje ne prolazi. 

Voditeljka je objavila fotografiju Marka Živića, povodom njegovog rođendana, i svim poslala pozitivnu poruku: 

Proslavite, nazdravite - napisala je ona na Instagramu uz pesmu "My way".

Te 2021. Markov odlazak teško je pdonela, jer uprkos ljubavnoj priči, koja nije imala srećan kraj, njihov odnos nije se završio.

Republika

Foto: instagram.com/prakticnazena_

 

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala - rekla je Nataša, osvrćući se na smrt preminulog supruga:

To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu.

Inače, vest da je Marko Živić preminuo, Nataša je čula od novinara koji ju je pozvao, kako bi dobio izjavu.

Nataša Pavlović i Marko Živić venčali su se 2001. godine, mada skoro nikada se nisu pojavljivali zajedno u emisijama gde su otvoreno govorili o odnosu. Nakon četiri godine braka, između Nataše i Marka došlo je do razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nora

04.04.2024 14:47

Ova Natasa cesto prica o bivsem (pokojnom) muzu. Ako toliko zalis, sto ste se razveli. Prestani, zeno, vise da ga pominjes, imas porodicu.