SPORTSKI VIKEND U RAKINCU: Nedelja je rezervisana za fudbal - nakon utakmice pionira, sledi možda i presudni meč na "Širokom potoku"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi u nedelju će voditi ka legendarnom stadionu.

SPORTSKI VIKEND U RAKINCU: Nedelja je rezervisana za fudbal - nakon utakmice pionira, sledi možda i presudni meč na "Širokom potoku"!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca iza sebe nemaju najuspešniju sezonu, ali optimizam i ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu u mestu koje je po predanju ime dobilo po izvesnom Raki koji je prvi naselio područje današnjeg mesta, ne jenjava.

 

Prošlosezonski šampion Opštinske lige Velika Plana nakon 20 odigranih prvenstvenih mečeva u Podunavskoj okružnoj ligi, sa skorom od jedne pobede, četiri remija i 15 poraza zauzima poslednju poziciju na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova i već sada se može govoriti o opstanku, kao (ne)mogućoj misiji.

U nedelju 14. aprila, Rakinac će živeti za fudbal. Seniori Omladinca na popularnom "Širokom potoku" dočekuju Radnik iz Smederevske Palanke, a upravo su "kolonijaši" jedan od glavnih protivnika Omladinca u borbi za opstanak i eventualni trijumf svakako bi doneo domaćinu veliku nadu da je čudo u finišu sezone, ipak moguće.

Prilika da se ostvari i prvi ovosezonski trijumf na domaćem terenu, predstavljaće samo dodatni motiv svima u klubu.

- Podunavska okružna liga, 21. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Radnik (Smederevska Palanka)

Stadion: "Široki potok", Rakinac

Datum: Nedelja, 14. april

Početak: 16 časova

Uoči duela sa rivalom iz Smederevske Palanke, iz redova radinačkog sportskog kolektiva su izjavili:

- Zadovoljni smo bodom iz prethodnog kola kad sumiramo ceo meč. Sutra nas očekuje meč sa ekipom Radnika koji je veoma bitan za dalji tok takmičenja. Cilj je da sutra ostvarimo pobedu pred našim navijačima. Mi verujemo da možemo ostvariti pobedu protiv Radnika. Pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju da podrže obe naše selekcije u sutrašnjim utakmicama.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Nedeljni matine u Rakincu pripada pionirima

 

Uvertira za ovaj meč biće odigrana u nedeljnom matineu.

Naime, sa početkom od 10 časova na "Širokom potoku" će biti odigran meč u kojem će pioniri Omladinca dočekati vršnjake iz Fudbalskog kluba Mladi borac iz Velikog Orašja

Mladi fudbaleri iz Rakinca u ovom momentu zauzimaju devetu poziciju na tabeli Podunavske okružna lige u kategoriji pionira sa skorom od pet pobeda, jednog remija i 11 poraza, a u meču protiv sastava iz Velikog Orašja, imaće priliku da zabeleže prvi trijumf nakon pet utakmica u kojima su ostvarili učinak od jednog remija i četiri poraza.

- Podunavska okružna liga pionira, 20. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Mladi borac (Veliko Orašje)

Stadion: "Široki potok", Rakinac

Datum: Nedelja, 14. april

Početak: 10 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading