"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: U novoj sportskoj opremi OFK Napredak napada još jednu titulu – o „markovačkom Olimpiku“ tek će se pripovedati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo još jedan nagrađeni klub u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

 

Najnovija emisija „Nižih liga“ donosi priču o klubu koji potvrđuje krilaticu da kada se na jednom mestu okupe fudbalski znalci i entuzijasti, uspeh je neminovan. Godinama unazad u Markovcu, mestu udaljenom svega stotinak kilometara od srpske prestonice, gradi se kolektiv na koji se mogu ugledati i, uslovno rečeno, mnogo veći sportski klubovi.

 

 

Prethodne sezone OFK Napredak iz Markovca dominantno je stigao do šampionskog pehara u okviru Podunavske okružne lige, a podatak da su takmičenje okončali sa 24 boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Železničar iz Kusatka, jasno pokazuje da klub sa stadiona „Stari hrast“ već sada poseduje sve uslove za daleko više takmičarske rangove.

Prošlosezonski kvalitet potvrđen je i u aktuelnoj sezoni u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, Zoni Podunavsko-šumadijskoj i sa velikom sigurnošću se može istaći da će se od jeseni u mestu koje se nalazi tik uz auto-put E75, igrati srpskoligaški fudbal koji se u ovom momentu smatra krajnjim dometom, ali s obzirom da klub naredne godine ulazi u svoju desetu deceniju postojanja, prećutno se svi nadaju da će se „kocokice jednog dana složiti“ i da će Markovčani možda imati priliku da u svojoj kući vide i krem srpskog klupskog fudbala.

 

O aktuelnim temama razgovarali smo sa sekretarom Nenadom Jovanovićem koji nam je otkrio tajnu uspeha markovačkog kluba, obavestivši jvnost i kako su navijači reagovali na nedavnu promenu klupskog grba.

Kako je protekla naša poseta Markovcu, kao i dodela novih AdmiralBet dresova usled kojih će se o klubu govoriti kao „markovačkom Olimpiku“, možete eksluzivno pogledati u petak 12. aprila sa početkom od 20 časova na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading