BOMBA: Brazilski fudbaler vredan 15 miliona evra stiže u Srbiju? Klub je našao način da ga privoli da parafira ugovor!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudni su putevi Božiji...

BOMBA: Brazilski fudbaler vredan 15 miliona evra stiže u Srbiju? Klub je našao način da ga privoli da parafira ugovor!?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jedinstva iz Gornje Gorevnice u aktuelnoj sezoni Moravičke okružne lige ne beleže sjajne rezultate, ali se čini da je budućnost kluba, svetla.

 

U pretodnih 20 prvenstvenih mečeva klub iz mesta u opštini Čačak ostvario je skor od četiri pobede, isto toliko remija i 13 poraza i u ovom momentu sa 16 osvojenih bodova zauzima 14. poziciju na tabeli i predstoji mu grčevita borba za ospatanak u okružnom takmičarskom rangu.

Međutim, rukovodstvo kluba ozbiljno radi na jačanju igračkog kadra, a na meti sportskog sektora se našao ofanzivni vezni fudbaler Mateus Franka koji trenutno nosi dres engleskog Kristal Palasa.

O želji da angažuju fudbalera kojem tenutna tržišna vrednost iznosi 15 miliona evra, klub se obratio saopštenjem na svojoj zvaničnoj Instagram stranici:

- Mediji ovih dana “gore” o tome gde će mladi Matheus França (20) nastaviti karijeru. Momak rođen 2004 godine u Brazilu trenutno nastupa za Kristal Palas i važi za veliki talenat. Prate ga ozbiljni klubovi, pa i mi koji se možemo pohvaliti jakom skautiig ekipom.

Klub iznosi i podatke zbog kojih je u ovom momentu najbliži potpisu mladog Brazilca:

- Njegova baka Jelisaveta je poreklom iz naših krajeva i naš klub će ići na tu kartu, ali nismo jedini u tom društvu. Tu je i ekipa Ozrema, koji će sve pokušati da dobije potpis ovog talentovanog momka na isti način.

Foto: FK Jedinstvo Gornja Gorevnica

"Izjava brazilskog fudbalera"

 

Ostaje da se vidi kojem jatu će se privoleti mladi fudbaler koji je karijeru, pre dolaska u Evropu, gradio u slavnom Flamengu.

Naravno, reč je o šali i dobrom marketinškom potezu FK Jedinstvo iz Gornje Gorevnice, mada ne možemo osporiti činjnicu da bi igrač ovakvog formata pomogao ekipi u borbi za ospatanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading