ZVEZDA GOSTUJE U "DRAŽENOVOM DOMU"! Crveno-beli OVERAVAJU prvo mesto pred plej-of!

Autor:

Sport

17.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ubedljivo vode na tabeli regionalnog takmičenja.

ZVEZDA GOSTUJE U "DRAŽENOVOM DOMU"! Crveno-beli OVERAVAJU prvo mesto pred plej-of!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Ciboni u Zagrebu (18.00), u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige.

Posle poraza od Makabija u Evroligi, izabranici Janisa Sferopulosa nastavljaju pohod ka odbrani prvog mesta pred start plej-ofa, koje omogućava prednost domaćeg parketa u eventualnom finalu, ukoliko tim s Malog Kalemegdana stigne do same završnice.

Grčki stručnjak se pred ovu utakmicu suočio sa velikim kadrovskim problemima, pošto se još jedno ime našlo na spisku povređenih igrača.

Brazilac Jago dos Santos doživeo je potres mozga u duelu sa "Ponosom Izraela", kada je na njega naleteo krilni košarkaš Izraelaca Bonzi Kolson, pa će sjajni plejmejker morati na operaciju i pitanje je kada će se vratiti na teren.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Kada se tome doda da su, pre Jaga, van stroja zbog povreda Miloš Teodosić i Nikola Topić, jasno je da su crveno-beli gotovo bez organizatora igre otišli na megdan "Cibosima".

Srpski šampion i osvajač Kupa Radivoja Koraća u ovaj meč ulazi sa skorom od 19 pobeda i tri poraza, dok je hrvatski velikan na bilansu od osam trijumfa i 14 neuspeha, zbog čega zauzimaju tek 11. poziciju na tabeli AdmiralBet ABA lige.

Duel u „Draženovom domu“ počinje u 18 sati, a direktan prenos je obezbeđen na TV Arena Sport 1 premium.

Inače, odmah posle ovog susreta, Crvena zvezda se okreće "duplom kolu" Evrolige, u kojem će najpre ugostiti Panatinaikos u 30. rundi (sreda, 20 časova), a potom dva dana kasnije dočekati Virtus iz Bolonje, sat vremena ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading