NESLAVAN KRAJ EVROLIGAŠKE SEZONE: Najteži poraz Zvezde u ISTORIJI!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se obrukali u Instanbulu.

NESLAVAN KRAJ EVROLIGAŠKE SEZONE: Najteži poraz Zvezde u ISTORIJI!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Efesa u Istanbulu - 100:55 (15:11, 30:20, 31:13, 24:11)! Najteži u Evroligi!

Najubedljivi poraz srpskom predstavniku u elitnom takmičenju dosad je naneo Himki u oktobru 2015. godine kada bilo 91:53.

U Efesu je dominirao Brajant sa 26 poena, dok su dvocifreni bili još Vilis, Oturu i Osmani. Kod Zvezde su jedino koliko-toliko igrali košarku Mitrović i Nedović koji su ubacili po 11 poena, koliko je imao i Gedraitis, ali je njegova partija bila izuzetno slaba.

Poražavajuća sezona za crveno-bele koji su takmičenje završili na 16. mestu sa učinkom od 11 pobeda i 23. poraza. Efes je zauzeo 10. mesto i poslednju kartu za plej-in ispred Partizana, koji će sutra protiv Valensije igrati utakmicu bez rezultatskog značaja.

Trener Janis Sferopulos govorio je ispred Crvene zvezde nakon debakla u Turskoj.

Ako ste gledali rezultat bilo vam je jasno šta se desilo. Nismo bili mentalno spremni da igramo jako ovu utakmicu. Nemam druge komentare, čestitam ekipi Efesa na pobedi i želim im sreću u nastavku sezone. Hvala - kratko je rekao Sferopulos u kameru Evroliga TV nakon debakla.

Šampiona Srbije sada najpre očekuje takmičenje u AdmiralBet ABA ligi gde će nakon prvog mesta u ligaškom delu sezone igrati minimum dva meča protiv SC Derbija u četvrtfinalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading