AMELIN SVEKAR PITAO PROLAZNIKE DA LI SU MU VIDELI SINA I SNAJKU: Novi detalji jezivog zločina u Tuzli!

Autor:

Svet

22.05.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred ulaza u zgradu u kojoj se desio zločin, sve izgleda normalno, ali atmosfera je natopljena tajanstvenošću i strahom.

AMELIN SVEKAR PITAO PROLAZNIKE DA LI SU MU VIDELI SINA I SNAJKU:  Novi detalji jezivog zločina u Tuzli!

Foto: facebook

Tuzla je zavijena u crno zbog jezive tragedije koja je potresla celu zajednicu. Početkom nedelje, stanovnici su bili šokirani kada su saznali za brutalno trostruko ubistvo i samoubistvo koje se dogodilo u njihovom gradu.

Postoji uznemirenost među prolaznicima. Ispred ulaza u zgradu u kojoj se desio zločin, sve izgleda normalno, ali atmosfera je natopljena tajanstvenošću i strahom.

Radnici obližnje radnje su izjavili da nisu primetili ništa neuobičajeno pre tragedije, ali da je otac osumnjičenog bio zabrinut, raspitujući se za sina i snaju u ponedeljak ujutru. Njegova zabrinutost i traženje informacija od ljudi u okolini jasno pokazuju koliko je tragedija potresla i uznemirila čitavu zajednicu.

- Njegov otac je došao u ponedeljak ujutru sav zabrinut, raspitivao se, rekao je da mu se ni sin ni snaja nisu javljali i da li smo ih možda videli - rekli su radnici.

Jedan od neobičnih detalja koji je izazvao pažnju jeste činjenica da je konobar svedočio o glasnoj muzici koja je dopirala iz porodičnog stana u veče kada je navodno došlo do zločina. Ova činjenica je dodatno podstakla čuđenje među stanovnicima, jer je bilo neobično čuti takvu buku u nedelju uveče.

- Svi su se čudili što je muzika bila tako glasna, jer je bila nedelja uveče, oko 22 sata - ispričao je konobar radnicima.

Zajednica je ostala u šoku nakon saznanja o tragediji. Mnogi od njih nisu poznavali porodicu koja je bila uključena u ovaj strašan događaj, pa je vest o njihovoj sudbini dodatno potresla ljude. 

- U šoku smo, nismo ih poznavali niti viđali, pogotovo oca koji je radio u Nemačkoj - zaključuju sagovornici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading