21 OD 21: Serija je nastavljena i na stadionu nekadašnjeg osvajača kupa - dva gola, isto toliko crvenih kartona i bodovi kreću put Lazarevog grada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo jedan korak ih deli od obezbeđivanje prve pozicije, ali je želja svih u klubu da ulinak bude stoprocentan.

21 OD 21: Serija je nastavljena i na stadionu nekadašnjeg osvajača kupa - dva gola, isto toliko crvenih kartona i bodovi kreću put Lazarevog grada!

Foto: FK Trayal

Puleni trenera Ivice Momčilovića nastavili su sa sjjanim ostvarenjima u aktuelnoj sezoni i nakon teškog gostovanja u Jagodini, približili su se ne samo osvajanju šampionskog pehara, već i okončanju aktuelne sezone sa stoprocentnim učinkom.

 

Fudbaleri kruševačkog Trayala gostovali su u okviru 21. kola Srpske lige Istok ekipi GFK Jagodine i upravo navedeni meč je smatran onim koji bi mogao da prekine savršeni niz popularnih "gumara".

Međutim, do toga nije došlo, a Kruševljani su već u uvodnim minutima utakmice stavili rivalu do znanja da su u Jagodinu stigli sa namerom da osvoje sva tri boda. Igrao se šesti minut kada je Petar Vojinović iskoristio gužvu koja je nastala u kaznenom prostoru domaće ekipe nakon kornera i lopta je završila u mrežiStefana Ilića.

Trea napomenuti da je mladi devetnaestogodišnji Aleksandar Janković u 30. minutu zbog druge javne opomene morao ranije u svlačionicu, što je u mnogome olakšalo posao gostujućem sastavu.

Pitanje pobednika rešeno je u 82. minutu kada je aleksa Beskorvajni rutinski iskoristio pravovremenu asistenciju i lopta je po drugi put u mreži Jagodinaca.

Do kraja meča beležimo i direktan crveni karton koji je zaradio Mihajlo Čupić u 85. minutu.

Foto: FK Trayal

Tri boda iz Jagodine krenula su put Kruševca

 

- Srpska liga Istok, 21. kolo:

GFK Jagodina (Jagodina) - Trayal (Kruševac) 0:2 (0:1)

Strelci: P. Vojinović u 9. i A. Beskorvajni u 82. minutu

Stadion: Gradski stadion u Jagodini

Sudija: Nikola Ničić

Žuti kartoni: L. Miletić, A. Jovanović (2), J. Zogović, M. Čupić, N. Todorić (GFK Jagodina); F. Gogić, U. Rašković, N. Spasojević, L. Nikolić, D. Stamenković (Trayal)

Crveni kartoni: A. Jovanović, M. Čupić (GFK Jagodina)

GFK Jagodina (Jagodina): Ilić, Tričković, Todorić, Čupić (Miletić), Ranđelov, Jovanović (Stojanović), Ignjić, Janković, Nikolić, Zogović (Krstić), Tasić.

Trayal (Kruševac): A. Simić (Stamenković), Punoševac, Spasojević, Vojinović, Ilić (Beskorvajni), Đurović (Dedijer), Nikolić, Jovanović (Dukić), Rašković, B. Simić (Đorđević), Gogić.

Narednog vikenda ekipa Trayala u Kruševcu dočekuje poslednjeplasiranu Žitorađu, dok će GFK Jagodina gostovati Vlasini u Vlasotincu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jovan

09.04.2024 09:11

gledao sam utakmicu u Jagodini takva dominacija arbitara koji nisu dozvolili domacim fudbalerima da predju centar .Gol iz ofsajda dva metra sramno sudjenje .da li ko gleda ovo sta se desava na istoku ili svi zmure.Zasto arbitri ne kazu necu da sudim kako mi naredis imam ,imacu decu nego se utkuju koce da sudi vise penala i pusti vise ofsajda za jednu ekipu.Secali se ko fk Obilica.Kruze price da su usli nepoznati ljudi u svlacionicu domacih i upozorili decu da se lepo ponasaju...Srbijo ,Fudbale ...ZASTOOOO,