SPECIJALNI DRONOVI NADLEĆU LAZAREV KANJON! Policija ulaže ugromne napore u potrazi za telom male Danke, IMAJU MOGUĆNOST ZUMIRANJA DO NAJSITNIJEG DETALJA!

Autor:

Hronika

07.04.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretraga je usmerena na nekoliko lokacija u selu Zlot.

SPECIJALNI DRONOVI NADLEĆU LAZAREV KANJON! Policija ulaže ugromne napore u potrazi za telom male Danke, IMAJU MOGUĆNOST ZUMIRANJA DO NAJSITNIJEG DETALJA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Specijalni dronovi, koji imaju mogućnost zuma sve do najsitnijih detalja, danas su aktivirani na teritoriji Lazarevog kanjona kako bi se uključili u potragu za telom ubijene Danke Ilić (2), prenosi Telegraf.

Do sada nije primećen nijedan trag koji bi ukazao na to da se telo mučki ubijene devojčice nalazi na ovom području. Policija sada preusmerava svoju potragu ka Lazarevoj pećini.

Prava drama se odvijala ispred kuće osumnjičenog Dejana D., kada je oko 12:30 stigla Hitna pomoć. Prvo se verovalo da je majci osumnjičenog pozlilo, ali je kasnije saopšteno da je njen drugi sin D.D. preminuo u pritvoru u PU Bor.

Kako je saopštio MUP, Daliboru  Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Odmah po događaju, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je obavešteno, nakon čega je naložena obdukcija tela devojčice Danke Ilić (2) na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Podsećamo da je telo devojčice Danke Ilić (2), koja je brutalno ubijena 26. marta, navodno prvo pronađeno na deponiji, a zatim premešteno na drugu lokaciju. Osumnjičeni za ovo stravično ubistvo, Dejan D. i Srđan J., su lišeni slobode i određen im je pritvor u trajanju od 30 dana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading