POLUVREME U ARENI! Avramović BRILJIRA, Partizan rutinski protiv FMP!

Autor:

Sport

16.03.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju lepu prednost protiv FMP Železnika.

POLUVREME U ARENI! Avramović BRILJIRA, Partizan rutinski protiv FMP!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana vode na poluvremenu protiv FMP Železnika rezultatom 43:31.

Crno-beli su dobro ušli u utakmicu sa „panterima“ i od prvog minuta držali sve u svojim rukama. Samo u uvodnim minutima gosti iz beogradskog predgrađa imali su prednost od 0:3, da bi posle izjednačenja izabranici Željka Obradovića preuzeli rezultatsku kontrolu i postepeno povećavali vođstvo.

Do odlaska na prvu malu pauzu, „parni valjak“ je stekao najvećih osam poena viška (15:7), koje je održavao i tokom druge deonice (26:18). Blistali su u uvodnih deset minuta Aleksa Avramović, Danilo Anđušić i Frenk Kaminski, koji su se istakli u domaćem timu.

Republika

Foto: Starsport

 

U drugoj deonici, Partizan se još više razigrao i dodatno povećao svoje vođstvo na 16 razilike (43:27), kojim je praktično obezbedio novi trijumf i ostaće uz rame podgoričkoj Budućnosti, jer je crnogorski tim nešto ranije savladao Borac iz Čačka.

Posle prvih 20 minuta, najefikasniji u taboru kluba iz Humske je Avramović sa devet poena i jednom asistencijom, šest puta su se upisali Danilo Anđušić i Pi Džej Doužer, odličan utisak ostavili su Mateuš Ponitka i Frenk Kaminski sa po pet poena.

Kod FMP Železnika najefikasniji je plejmejker Matic Rebec sa osam poena, dok su Jovan Novak i bivši igrač Crvene zvezde Ognjen Kuzmić dali po šest poena.

Ukoliko trijumfuje, a na najboljem je putu da to učini, Partizan će se sa 17. pobedom približiti Podgoričanima na jednu pobedu zaostatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading