TEŠKA ISPOVEST NAŠE PEVAČICE TERA SUZE NA OČI: Doživela spontani pobačaj u avionu, dugo je krila da je IZGUBILA BEBU!

Autor:

Zabava

17.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna priča Maje Nikolić ledi krv u žilama!

TEŠKA ISPOVEST NAŠE PEVAČICE TERA SUZE NA OČI: Doživela spontani pobačaj u avionu, dugo je krila da je IZGUBILA BEBU!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić je nedavno otvorila dušu i podelila svoju najveću traumu koja ju je duboko pogodila i promenila njen život iz korena. Naime, Maja je izgubila bebu tokom leta između San Diega i Beograda, što je ostavilo trajne posledice na nju.

Maja je istakla da je gubitak bebe bio jedan od najtežih momenata u njenom životu te da joj je i dan danas veoma teško da priča o tome. Kroz suze je ispričala da je taj period bio izuzetno loš za nju, a činjenica da je bebu izgubila tokom leta avionom dodatno je otežala situaciju.

- Zatekli ste me pitanjem, ja ne volim da pričam o tome zaista, jer mi je teško kad god se setim te situacije, ja ne znam koliko ljudi znaju da sam ja izgubila bebu i da mi je taj period u životu bio i te kako loš . U tom periodu sam puno putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Diego - Beograd – rekla je Maja za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Nikolić

Nikolićeva je otkrila da je tokom te traumatične situacije dva puta umrla, a da se ničega ne seća jer su je lekari morali dva puta oživljavati. Ovo svedočanstvo o hrabrosti i borbi za život dodatno naglašava težinu situacije kroz koju je Maja prošla.

- Jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ja se toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam - otkrila je Nikolićeva za Informer. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

Kroz ovu iskrenu ispovest, Maja Nikolić je pokazala svoju ranjivu stranu i hrabro se suočila sa traumom koja ju je obeležila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading