KAĆA ŽIVKOVIĆ ODBILA DA PRIČA O TRUDNOĆI: Mnogo sam srećna žena!

Autor:

Zabava

16.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica još uvek ne želi da komentariše glasine da je u drugom stanju!

KAĆA ŽIVKOVIĆ ODBILA DA PRIČA O TRUDNOĆI: Mnogo sam srećna žena!

Foto: ATA Images/Katarina Drajić

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković je nedavno privukla pažnju javnosti nakon što su se pojavile vesti da je trudna u petom mesecu, a ona ništa nije ni potvrdila ni demantovala. Ipak, i pored spekulacija o njenom trudničkom stanju, Katarina je odlučila da zadrži svoju privatnost, a večeras se pojavila u javnosti blistajući na planini Kopaonik.

Katarina je otkrila kad je poslednji put zaplakala i šta je rasplače. 

- Ja nešto ne mogu baš da se rasplačem uz muziku i ne može baš pesma do te mere da me pogodi. Ali poslednji put kad sam plakala, jeste moja pesma. Za potrebe snimanja kupili su mi veštačke suze, a ja sam im rekla da meni te suze nisu potrebne, meni su stvarno krenule suze. Mene iskreno može da rasplače kada se iznerviram, kada budem besna na samu sebe ili kada me neko prevari, uglavno iz nemoći neke - počela je Živkovićeva.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina Živković

- Smatram da ja nisam nikoga povredila, mislim da sam ispravna više nego što treba. Ja uvek kažem izvini kad pogrešim, nije mi problem i prihvatam izvinjenja. Ljudski je da pogrešimo, ali i da oprostimo. Najviše sam grešila u proceni ljudi. Nešto najgore što neko od mene može da dobije na pakost je isključenje iz mog života i totalni ignor - rekla je Živkovićeva, pa progovorila o trudnoći, ali i dalje nije ništa potvrdila.

- Ja sam mnogo srećna žena. Na estradi sam 16 godina, svoju privatnost čuvam za sebe. Volela bih da imam što više dece. Deca su blago, radost, to je dar od Boga, a daće Bog da ih svi mi imamo puno - rekla je Katarina, pa se osvrnula na sliku koju je nedavno okačila na svom profilu na Instagramu i na kojoj je njen stomak u prvom planu:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina Živković

- Nemam komentar, hvala vam što poštujete moju privatnost. Kada budem osetila da nešto treba da podelim, ja ću to da uradim, ne bih više odgovarala na takva pitanja - poručila je ona za Puls Online. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading