KAĆA ŽIVKOVIĆ ČIPKOM KRIJE TRUDNIČKI STOMAK: Vrele fotografije zapalile internet, sve se vidi (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako pevačica navodno izgleda u petom mesecu!

KAĆA ŽIVKOVIĆ ČIPKOM KRIJE TRUDNIČKI STOMAK: Vrele fotografije zapalile internet, sve se vidi (FOTO)

Foto: ATA Images/Katarina Drajić

Katarina Živković

Katarina Živković, popularna pevačica čije ime konstantno izaziva pažnju medija, ponovo je tema broj jedan. Posle nedavnih vesti o navodnoj trudnoći, pevačica je uspela da održava tajnovitost oko svog privatnog života. Iako je u više navrata primećena u javnosti u smelim kombinacijama koje su uveliko nagoveštavale trudnoću, Katarina i dalje održava misteriju oko svoje sreće.

Nekadašnja "Zvezda Granda" privukla je pažnju javnosti objavom fotografije na kojoj pozira pored klavira u čipkastom bodiju, ističući svoje duge noge i figuru, ali i nežno zaobljeni trudnički stomak. Ova objava samo je dodatno rasplamsala spekulacije o Katarininom blagoslovenom stanju, ostavljajući fanove i medije u neizvesnosti.

Kako se navelo, pevačica je u petom mesecu trudnoće, međutim,  iako su domaći mediji pokušavali da saznaju više o Kaćinom partneru i budućem ocu deteta, ona je dosledno odbijala da otkrije ikakve detalje.

Ja sam godinama u ozbiljnoj vezi, samo retko kada pričam o tome, jer sam se opekla - započela je Kaća priču, pa nastavila:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković krije svog partnera

- Ja verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna zelja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading