DECA SU ODRASLA, ŽIVOT IDE DALJE! Haris Džinović otkrio kako su naslednici podneli to što je Melina otišla iz kuće!

Autor:

Zabava

14.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je bio iskren do koske!

DECA SU ODRASLA, ŽIVOT IDE DALJE! Haris Džinović otkrio kako su naslednici podneli to što je Melina otišla iz kuće!

Foto: ATA Images

Pevač Haris Džinović konačno je progovorio o razvodu sa kreatorkom Melinom Džinović a pored toga što je otkrio da je sama otišla davno iz kuće, sada je pričao i o tome kako su deca sve podnela. Naime, pevač je objasnio da su odrasli ljudi, te i da su na vreme shvatili šta se među njima dešava. 

- Đina i Kan su već skroz odrasli. Imaju po 19, 20 godina. Oni su skoro ljudi formirani, imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovde. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom tako da život ide dalje i ide dobro - rekao je pevač za TV Una, pa je dodao da je Melina s njegove strane uvek imala iskrenost:

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Haris sa ćerkom Đinom 

 

- Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrejavati. Ona je uvek tu podgrejana i gotova. Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrejavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negde i uvek je ista. Da se razumemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovek uspe da napravi i tu napravi pobedu, odnosno ako uspe to da pomiri onda je napravio pobedu i uspeo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading