"BILO MI JE TEŠKO, PORODICA MI SE RASPADALA"! Haris prolazio kroz pakao zbog rastanka s Melinom: "JEDINO SE GOSPOĐA ISELILA"!

Autor:

Zabava

14.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome pevač nikad nije pričao!

"BILO MI JE TEŠKO, PORODICA MI SE RASPADALA"! Haris prolazio kroz pakao zbog rastanka s Melinom: "JEDINO SE GOSPOĐA ISELILA"!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Haris Džinović kaže da je Melina ta koja je rešila da rasturi porodicu, s obzirom na to da se jedina iselila iz kuće u kojoj su zajedno živeli. On je iskreno pričao o rastanuk sa Džinovićkom, pa je sada gotovo siguran da pomirenja neće biti. 

- Ona zna zbog čega je donela tu odluku i rešila da ode. Meni se porodica razbila, ostavila me je i zna najbolje razlog. Bilo mi je teško pre godinu dana zbog raspada porodice. Svi živimo i dalje tu, jedino se gospođica iselila svojom voljom, tako da pomirenje sada ne. Šta ja znam. Slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastavljati, kakav će onda biti?! - objasnio je pevač u ispovesti za TV UNA. 

Podsećamo, Haris tvrdi da prevareni muž po svemu sudeći uvek za aferu poslednji sazna. 

Foto: ATA Images

Haris i Melina

 

Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna za sve što se dešava, ali šta da se radi - tvrdi on. 

Podsetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

Pored svega ovoga, Džinović je priznao i da li mu smeta što se toliko piše o njegovoj mezicimi Đini Džinović, koja skoro svakodnevno "puni" medijske stupce. 

- Ne smeta mi, što bi mi smetalo ako je neko lep, pogotovu ako je moje dete. Ne mešam se, ne mešam se u to jer može doći do sudara mišljenja. O Tiktoku  i tim stvarima ne znam ništa, niti želim da znam, nije to moje vreme. Sve prepuštam njoj, ona je mlada, pametna, zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako ima atribute, što da ne bude u javnosti. Nemam pojma šta je u njihovoj glavi kada je moja muzika u pitanju. Ko zna šta je u njihovoj glavi - izjavio je on za televiziju Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading