GLUMICA OSTAVILA MUŽA ZBOG ŽENE: Javno objavila vezu sa ovom devojkom!

Autor:

Zabava

12.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Buš i Ešlin Haris su zvanično ljubavni par!

GLUMICA OSTAVILA MUŽA ZBOG ŽENE: Javno objavila vezu sa ovom devojkom!

Foto: Instagram printscreen, sophiabush

Čuvena glumica Sofija Buš prošlog leta podnela je zahtev za razvod od Granta Hjuza, nakon što je shvatila da brak nije za nju. Nedugo nakon toga, krenule su spekulacije o njenoj ljubavnoj vezi sa Haris, bivšom fudbalerkom i zvezdom reprezentacije SAD. Sada su konačno zajedno prošle noći posetile svečanu žurku nakon dodele Oskara, predstavljajući se kao par javno prvi put.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na to da su Buš i Haris dugo čuvale svoju vezu od medija. Njihovo zajedničko pojavljivanje na tako velikom događaju kao što je žurka nakon Oskara, definitivno je privuklo pažnju mnogih.

Sofija Buš je, bez sumnje, jedna od najpopularnijih glumica današnjice, dok Ashlyn Harris ima svoje mesto u srcima mnogih kao uspešna fudbalerka. Njihova veza je izazvala veliko interesovanje ne samo zbog njihovih karijera, već i zbog toga što su očigledno srećne zajedno.

Oskarovska žurka bila je prilika da se javnost upozna sa ovim novim holivudskim parom, a njihova pojava zajedno definitivno je bila highlight večeri. Mnogi su komentarisali kako izgledaju sjajno zajedno i kako deluju zaljubljeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush)

 

Nakon godinu dana braka, Sofija Buš je odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Grantom Hjuzom. Njena iskrenost o tome kako nije bila srećna u braku, pokrenula je mnoge diskusije o tome koliko je važno biti iskren prema sebi i svojim osećanjima, čak i kada je to teško.

Ova glumica je otvoreno govorila o tome kako je proces razvoda bio težak, ali da se oseća oslobođeno sada kada je donela tu odluku. Njena iskrenost i hrabrost u suočavanju sa ovom temom inspirisala je mnoge žene da se osvrnu na svoje odnose i donesu odluke koje su u skladu sa njihovim srećom.

Ashlyn Harris je takođe poznata javnosti, ne samo kao partnerka Sofije Buš, već i kao bivša fudbalerka i zvezda reprezentacije SAD. Njena sportska karijera donela joj je mnogo uspeha i poštovanja, a sada je i njena ljubavna veza sa Bušovom stavila svetla reflektora na nju.

Ova veza između glumice i sportistkinje predstavlja inspiraciju za mnoge ljude, pokazujući da ljubav ne poznaje granice i da se prave veze zasnivaju na iskrenosti i podršci. Njihovo zajedničko pojavljivanje na Oskarovskoj žurki sigurno će ostati upamćeno kao jedan od najslađih momenata večeri.

Na kraju, Sofija Buš i Ashlyn Harris su pokazale da je ljubav jača od svih prepreka, a njihovo javno pojavljivanje na Oskarovskoj žurki definitivno je potvrdilo da su spremne da zajedno koračaju kroz sve izazove života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading